3 steg till snabbare manifestationer


Det är i slutet på månaden och du sitter med räkningarna och inser att du inte ens har pengar så det räcker till hyran. Du riskerar att förlora ett jobb du inte har råd att förlora. Din älskade har rymt med din bästa vän. Läkaren bekräftade diagnosen du fruktade mest. Bilen har gått sönder och du har inte råd att laga den. Din bästa vän pratar skit om dig. Dina kollegor sitter inte vid samma bord som du i lunchrummet. Chefen var missnöjd med rapporten du lämnade in. Du klarade inte tentan. Listan på saker som blir fel kan göras hur lång som helst och ibland känns det bara som om hela världen är emot en och man vet inte vad man ska ta sig till.

Men om du vet hur lagen om attraktion fungerar så vet du att du får vad du sänder ut. Din vibration är baserad på dina tankar eftersom dina tankar skapar dina känslor och känslorna är det som utgör din vibration.

Så om det känns som du verkligen sitter i en akut situation och behöver en snabb manifestation så får du här tre enkla steg för att komma ihåg:

1) Vad vill jag?

2) Hur känns det?

3) Vad känns bra att göra härnäst?

När vi är fångade i en nedåtgående spiral av saker som bara går fel så är det väldigt lätt att glömma vår vibration och glömma vårt önskade slutresultat. Snarare är vår uppmärksamhet helt naturligt fokuserad på exakt det som vi inte vill ha.

Du kan åstadkomma en förändring. Jag upprepar: du kan åstadkomma en förändring! Det är du som skapar ditt liv och du kan här och nu hoppa av från den nedåtgående spiralen för att istället ta plats på den uppåtgående spiralen. Men du ska inte göra det genom att direkt gå till handling med samma vibration som ledde till problemet.

Istället ska du först justera din vibration och sedan vidta åtgärder som känns bra. Och det kanske visar sig bli åtgärder som du inte alls hade tänkt på så det är viktigt att ha ett öppet sinne.

anther-71265_1280

Låt oss titta på de tre stegen för snabba manifestationer mer i detalj:

Steg 1: Vad vill jag?

När saker går fel så är det väldigt lätt att din uppmärksamhet till största delen fokuserar på vad du inte vill. Så även om detta verkar vara en ”no brainer” så är det av stor betydelse. Flytta nu din uppmärksamhet från det du inte vill och omdirigera ditt fokus från ”verkligheten” eller vad du fruktar kan bli verklighet och sätt sen fokus på de resultat du önskar, på det resultat som du skulle älska att se eller uppleva. Så genom att se vad du inte vill så blir du väldigt klar över vad det är du vill. Det här första steget är enkelt och viktigt. Det är också viktigt att inte fundera över om det är möjligt eller inte, strunta i det i det här första steget.

Steg 2: Hur känns det?

När du nu har fokuserat din uppmärksamhet på det önskade resultatet så är det dags att ta reda på hur det känns. Hur känns det att veta att pengar är på väg? Hur känns det att veta att du uppskattas och värdesätts på jobbet? Hur känns det att veta att det finns botemedel för din sjukdom? Hur känns det att veta att du är älskad? Hur känns det att veta att allt ordnar sig till det bästa?

Leta reda på känslan och stanna kvar i den. Umgås med den känslans vibration, sug länge på den.  Och tänk på att det är just denna vibration som gör att din önskade ”verklighet” kikar fram runt hörnet och att din nuvarande och oönskade verklighet börjar gå sin väg. Det är så här mirakel kan ske i ditt liv; när du sänder ut en vibration som gör det möjligt för dem att ske. Så känn nu efter hur det känns att få precis vad du vill i ditt liv.

Steg 3: Vad känns bra att göra härnäst?

Nu när du skiftat dina känslor genom att fokusera på vad du vill och ta reda på hur det känns så har du tillgång till viktig och nyttig information. När du nu skiftat din vibration så är det läge att fråga dig själv: ”Vad känns bra att göra härnäst?”

Lita på din magkänsla, din inre vägledning för det svar som du får kan verka konstigt men det kommer vara helt rätt. Låt inte ditt analytiska sinne skapa ett logiskt svar som inte är autentiskt. Du behöver inte veta allt för universum tar hand om alla detaljer. Du behöver bara vara i känslan och vara sann mot dig själv och lyssna till din inre vägledning. Ingen kan säga vad som är rätt för dig. Världen är full av goda råd men endast de som är i linje med ditt sanna jag kommer vara till nytta för dig och det är din magkänsla som säger dig vad som är rätt för dig.

Här får du några exempel på vad andra gjort efter det att de följt de 3 stegen och frågat sig vad som känns bra att göra härnäst.

Lena skrev ett brev till sin hyresvärd där hon förklarade sin situation och frågar om hon kunde få betala en del av hyran och sen delbetala resten tills det löste sig för henne.

Anders pratade med en gammal vän om vad som hände med hans flickvän och fick en värdefull insikt om sin roll i vad som hände.

Sven tog ledigt från arbetet för att koppla av och utforska alternativa behandlingar vilket ledde till att han hittade en ny behandlingsmetod som fanns i hans stad.

Stina insåg att hennes chef gjorde henne en tjänst, för risken att förlora jobbet gav henne impulsen att hitta ett arbete som var mer i linje med vad hon ville göra.

Så länge vi sitter fast i problemets vibration så är vi inte mottagliga för lösningen. Skifta din vibration och få kreativa idéer i linje med lösningen genom att lyssna på din inre kunskap om vad som kommer att tjäna dig bäst. Universum svarar direkt på din vibration så om den inte är i linje med det du önskar så skifta den omedelbart genom de 3 stegen ovan.

Genom att hålla koll på dina känslor så vet du om din vibration är i linje med det du önskar eller i linje med det oönskade. Kom ihåg att du är ansvarig för din värld. När du fokuserar dina tankar och din uppmärksamhet med avsikt så riktar du din energi mot det du önskar och då är du en ohejdbar kraft!

Du är en fantastisk människa som förtjänar det allra bästa. Du behöver inte förklara eller be om ursäkt för att du önskar det allra bästa för dig. Allt du önskar finns där för dig, du behöver bara justera din vibration så att du är mottaglig för din önskan.

You Rock!!!