Attraktionslagen – Bootcamp online


Hallå alla Härliga! Hoppas ni skapat en fantastisk dag idag. 🙂

Som ni säkert vet vid det här laget så har jag haft ett helt gäng med onlinekurser på Facebook, tror faktiskt att det är bortåt 20 stycken om olika ämnen. De senaste månaderna så har jag jobbat med att ta fram den ultimata kursen om Attraktionslagen och nu är den äntligen klar. Kursen heter: Attraktionslagen – Bootcamp online och startar den 22 Maj. Kursen sker i en hemlig grupp på Facebook och det är inga tider för deltagarna att passa så kursen passar dig oavsett vilket schema du har. Kursen är i 3 block med en vecka mellan varje block där deltagarna får ta till sig det de lärt sig och införliva detta i sin vardag. Så, det här är onlinekursen för dig som vill träna upp dina attraktionslagsmuskler så du kan skapa det liv du älskar att leva.

Du ser innehållet här nedanför och allra längst ner kan du läsa vad tidigare deltagare tycker om mina onlinekurser:

 

Block 1, 22-28 maj
Innehåll:
• Introduktion
• Vad är vibration
• Vad är vibrationell verklighet?
• Hur vet jag om Attraktionslagen fungerar?
• Var kan jag hitta bevis på Attraktionslagen i min vardag?
• Kvantfysiken
• Mänsklighetens äldsta hemlighet
• Hjärnan
• Hur tankar blir till ting
• Hur tankar fungerar
• Övningar

Block 2, 11-17 juni
Innehåll:
• Förändra negativa övertygelser
• Känslor och vibration. Listor över känslor för motstånd och tillåtande
• 3 steg och 3 anledningar
• Övningar
• Dina manifestationshinder

Block 3, 25 juni-1 juli

Innehåll:
• Manifestera dina önskningar, mål och skapa visionboards
• Manifestera perfekta relationer; kärlek, vänner, kollegor, familj
• Manifestera pengar
• Manifestationsprocess i 7 steg
• Manifestationsritualer
• Manifestationsövningar

Sen blir det även livesändningar och så tillkommer det lite bonusgrejer.

Kursen kan betalas på 2 sätt, antingen betalar du 299 kr inför varje block eller så betalar du hela kursen på en gång och betalar då 750 kr vilket ger dig en rabatt på 147 kr. Du swishar till 0736-217696 och märker betalningen med Bootcamp.

Efter betalning så skickar du mig ett meddelande till mig på Facebook så skickar jag länken till kursgruppen via PM. Du hittar mig på Facebook HÄR. Du hittar mer info om kursen i evenemanget på Facebook som finns HÄR och så kan du fråga tidigare kursdeltagare hur mina onlinekurser är i min grupp på Facebook som du hittar HÄR.

Så här säger några tidigare deltagare om mina onlinekurser:

”All respekt å kärlek till dej! Å speciellt TACK!! För det du ge ut gratis men jag har även gått på några kurser hos dej- det är väl betalda pengar för allt det man får tillbaka! ”

”Mitt liv är bra mycket bättre sedan jag går dina kurser. Värt varenda krona.
Fortsätt Cecilia Vi är många som mår så mycket bättre sedan vi lyssnat på dig.
Du har en jätte viktig uppgift Du får oss att må så bra och vi blir gladare”

”Du har fått mig o inse vad attraktionslagen handlar om och därmed hur man kan påverka sitt liv till det bättre. Tänk så många människor du hjälper genom din kunskap❤”

”Du har gett mig så mycket genom dina kurser och dina tankar och ditt sätt att se på allting runtomkring. Du har hjälpt mig komma ur en utmattning. Du har hjälpt mig framåt i livet. Du har hjälpt mig hitta rätt i livet igen. Jag är oerhört tacksam för att jag fått ta del av dina kloka ord och tankar. Tack snälla fina bästa Cecilia för allt. Jag kommer fortsätta följa dej alltid. ❤️❤️❤️”

CECILIA!!! Du har förändrat hela mitt sett att vara å tänka på ett mkt positivt sett. Jag har gått några av din kurser och det är den BÄSTA investeringen jag gjort, sååå 
YOU ROCK DARLING!!! ❤️❤️❤️”

” Det e sååå värt att gå dina kurser .de ger så mycket  

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *