Starta här


Välkommen till Klokegård.se!

Jag som äger den här sajten heter Cecilia Kärvegård och jag jobbar som föreläsare, coach, skribent och författare. Du kan läsa mer om vem jag är här och vill du läsa om alla motgångar jag haft i mitt liv så hittar du det här. Jag har skapat den här sidan som en introduktion till min sajt så att du lättare ska hitta precis det du är ute efter. (Alla länkar på min sajt är rödfärgade och öppnas i nytt fönster när du klickar på dem).

Om du söker verktyg, tips, råd, övningar, guider och strategier för personlig utveckling, stresshantering, mental träning och ökad självkänsla för att skapa positiva resultat i ditt liv så har du kommit till rätt ställe,

Den här bloggen är till för dig som vill:

  • Bli lyckligare
  • Lära dig mer om attraktionslagen
  • Hitta din väg i livet
  • Öka din självkänsla
  • Lära dig sätta och nå dina mål
  • Leva i en lycklig kärleksrelation
  • Hitta dig själv och dina drömmar
  • Bli en mer positiv människa med en positivare attityd

Fyll i ditt namn och din mail och klicka på ”Sign Up” för att få din gratisguide till Attraktionslagen. Förutom din guide så får du även ett mail varje vecka med tips, råd, övningar och inspiration som endast mina prenumeranter får ta del av. 


Min stora passion här i livet är våra tankar och hur vi genom att lära oss styra dem kan skapa det liv vi önskar och där vi känner oss trygga och lyckliga. Lite nu och då så händer det att jag får kommentarer som lyder så här: ”Lätt för dig att säga!” och jag antar att de som säger så till mig inte känner till min bakgrund utan ser det jag är idag. Och det de ser är att jag lever ett för mig helt fantastiskt liv där jag är väldigt lycklig. Men mitt liv har långt ifrån varit en räkmacka, snarare tvärtom. Några år innan jag fyllde 30 kommer jag ihåg att  en dam sade till mig att jag hade upplevt fler hemskheter än vad en normal människa gör under en hel livstid och hon kan nog ha haft rätt i det. Du kan läsa om det jag upplevt i mitt liv här.

Du kan se den här bloggen som en magnifik resurs när det kommer till personlig utveckling där du hittar massor med tips, guider och övningar fördelat på mer än 1 700 inlägg. Du hittar även en hel del inlägg där jag skriver om mig själv och min vardag.

Rockstjärnestatus har blivit ett signum för mitt arbete och du kan läsa mer om vad det är här.

Jag har gett ut 1 pappersbok, 2 e-böcker, 6 e-kurser och diverse guider och du hittar dem alla i min webshop som finns här. De 2 populäraste e-kurserna är egentligen mailserier med övningar, råd, tips, kunskap och inspiration och här kommer en kort beskrivning av dessa. Båda mailserierna bygger på mitt koncept med ”365 Dagar” vilket innebär att du får 365 mail.

365dagar365 Dagar PT-Din guide till Positiva Tankar är det ultimata verktyget

för dig som äntligen bestämt dig för att skapa ett positivare och rikare liv.

Det här verktyget ger dig en daglig påminnelse så att du håller dig på

banan och inte faller tillbaka i dina gamla negativa tankemönster. Klicka

på bilden för att läsa mer.

Klicka för relationstips

Klicka för relationstips

365 Dagar KR-Din guide till en Kärleksfull Relation är din guide till

en kärleksfull relation där du får de verktyg du och din partner

behöver för att skapa den relation som ni båda önskar. Med den här

guiden får du och din partner de verktyg ni behöver för att hitta

tillbaka till varandra och tända gnistan igen. Klicka på bilden för att läsa mer.

En annan sak som du absolut inte får missa är de gratisgrejor som du hittar här på sidan under fliken Från mig till dig. Klicka här och hämta dina gratisgrejor.

Du har kanske sett mig som expert i olika tidningar som Expressen, Aftonbladet, Amelia, Topphälsa, SvD mm och i de fall som artiklarna  publiceras på nätet så hittar du länkarna HÄR. I Expressen hittar du en livsstilsguide om hur du undviker otrohet plus ett otrohetstest. Hämta guiden på Expressen HÄR:

Vill du ha ännu mer inspiration så kan du gilla mig och bloggen på lite olika ställen på nätet och jag hoppas vi ses där. Du hittar alla länkar för att följa mig uppe till vänster.

Du är välkommen att kontakta mig om du har frågor, förslag, önskemål eller om du bara vill säga hej. Du hittar mina kontaktuppgifter HÄR.

Om du läser något du gillar här på bloggen så klicka gärna på dela-knapparna under det inlägget så att ännu fler kan läsa och bli inspirerade och hjälpta.  Sharing is caring!