Attraktionslagen fungerar för alla andra


Hallå alla Härliga! Hoppas att ni har det helt suveränt. Jag har nu bott på Gran Canaria i 5 veckor och jag kan bara säga att jag älskar det verkligen. Vi har inte kommit helt i ordning ännu och allt är inte fixat men det får ta sin tid. Igår kom min man äntligen ner så nu är vi här hela familjen. Vill ni följa oss och vårt liv på Gran Canaria så kan ni göra det på YouTube där vi vloggar och delar med oss av vår vardag här nere. Ni hittar kanalen HÄR.

Vidare till dagens inlägg som ska handla om Attraktionslagen. Men innan vi kommer dit så vill jag tipsa om en gratisguide som jag tagit fram om Attraktionslagen vilket jag skrev om häromdagen. Så vill du ha en gratis guide så hittar du den HÄR

Tillhör du den stora skaran som känner att Attraktionslagen verkar jättebra men att den fungerar bara för alla andra men inte för dig? 

Jag vet precis hur du känner för jag kände exakt likadant innan polletten trillade ner. För mig tog det faktiskt över ett år att verkligen förstå hur den fungerade men sen när jag insåg hur den fungerade så förstod jag hur enkel den var. Det som hindrade mig från att riktigt förstå var faktiskt mina egna tankar. Jag tänkte och analyserade alldeles för mycket och jag försökte greppa det som faktiskt inte är greppbart och inte behöver vara det heller.

Men är du som sagt övertygad om att Attraktionslagen inte fungerar för dig så är det exakt det du manifesterar. Du manifesterar helt enkelt uteblivna manifestationer och inget av det du önskar kommer till dig. Du fortsätter istället att bara få mer av det du inte vill ha.

Men hur gör du då för att få Attraktionslagen att fungera?

Jag tänkte ge dig ett suveränt tips som jag vet att många inte kommer ta till sig för det verkar alldeles för enkelt, och det har vi ju fått lära oss att livet är hårt och vill man ha något så måste man slita för det. Jag menar, hur många är det inte som går livets hårda skola? Men du som verkligen väljer att ta till dig det här tipset kommer ganska snart att märka positiva förändringar i ditt liv.

Här är tipset!

Be happy! Ja, det var tipset. Var lycklig så stor del som möjligt av din vakna tid. Att ha ditt goda humör som prio ett är det absolut effektivaste sättet att manifestera dina önskningar och skapa det liv du älskar att leva. Ja, jag vet att det låter helt galet och löjligt enkelt. Jag läste det massor med gånger och vägrade ta till mig det för det kan ju inte vara så löjligt och enkelt. Men det är faktiskt det. Och jag märker att de som tar till sig det här tipset de börjar verkligen manifestera sina önskningar. 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *