Attraktionslagen – Minimera dina motstånd för att attrahera din önskan


Hallå alla Härliga! Dagens inlägg handlar om motstånd. Motstånd är det som hindrar eller fördröjer din önskan från att komma. Den tid det tar för din önskan att komma till dig beror helt och hållet på hur lång tid det tar för dig att minimera dina motstånd.

Motstånd talar om för oss att vi har fokus på brist eller på avsaknaden av det vi önskar och då blir vi uppmärksamma på att det är dags att byta fokus. Motstånd behöver inte vara fruktansvärt negativa känslor utan det kan vara en lättare känsla av obehag eller bara att vi känner att vi inte gillar det vi ser. Ta som exempel att du har köpt ett hus och så ser du att tapeten i köket är fruktansvärt ful, det får dig inte att bryta ihop helt och bli enormt deprimerad utan du känner bara att du inte gillar den tapeten vilket säger dig att du har en önskan om en annan tapet.

Här kommer en övning för att minska dina motstånd.

Övning 1, Din inre dialog

Säg att du har väldigt lite pengar och önskar mer pengar. Varje gång du handlar eller ser något du skulle vilja köpa så blir du påmind om att du inte har pengar och det skapar känslor av ångest och oro inom dig och du känner dig inte trygg. Då är det lätt hänt att snurra in på de tankarna och förstärka ditt fokus på bristen på pengar. Starta då en inre dialog där du säger till dig själv: ”Just nu har jag en erfarenhet som ger mig mer insikt i vad jag önskar och det är bra att min önskan blir tydligare för mig.” Sen kan du ställa stärkande frågor till dig själv såsom: ”Så vad vill jag istället?”, eller ”Hur skulle det kännas att ha pengar just nu?” En annan väldigt effektiv fråga du kan ställa dig är följande: ”För den här tanken/känslan mig närmare min önskan?” Blir svaret nej så känns det självklart att göra något för att styra om sitt fokus.

Tyckte du den här övningen var bra? Den är hämtad från den senaste E-boken där hittar massor med övningar. Du kan läsa mer om boken genom att klicka HÄR.

Här kan du läsa mer om Inspirerad handling.

Vill du lära dig mer om Attraktionslagen så hittar du mer om det HÄR.

Vill du stötta den här bloggen så kan du läsa mer om det HÄR.

 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *