Attraktionslagen och relationer, 3 tips


SnödropparHallå alla Härliga! Nu är våren verkligen här med varmare väder och fåglar som sjunger helt underbart. Visst är det underbart? Idag tänkte jag ge dig några tips om relationer och attraktionslagen. Jag fick inspirationen till det inlägget från ett mail jag fick idag. Relationer är för oss alla ett väldigt angeläget intresse och med tanke på hur många det är som skiljer sig så förstår man ju att vi behöver bli bättre på att vårda våra kärleksrelationer. Jag har själv använt attraktionslagen i mitt eget äktenskap och jag använder när jag har relationscoaching. Jag har så tydligt sett vilka fantastiska resultat man får i relationer när man förändrar sitt tänkande, både i mitt eget äktenskap och hos mina klienter. Och resultaten brukar också komma ganska snabbt vilket är väldigt roligt.

Jag nämnde ju att jag fått ett mail idag som inspirerade mig till att skriva det här inlägget idag. Mailet kom från en kvinna som använder mitt relationsverktyg tillsammans med sin man och hon skrev hur det går för dem och hon ville veta hur hon skulle göra för att lämna en recension för verktyget. Efter mitt svar så lämnade hon en recension och jag kan bara säga att det var väldigt härligt att läsa den. Du kan läsa hur det gått för henne och hennes man genom att klicka HÄR och så hittar du hennes recension under ”kundrecension”.

Kärlek, attraktionslagen

Attraktionslagen säger att lika attraherar lika så det är väldigt viktigt att du fokuserar på det du önskar. När det gäller relationer så tenderar de allra flesta att fokusera på sin partners brister och på det som gör en irriterad. På det sättet så attraherar du mer av det som irriterar dig och er relation försämras mer och mer.

3 tips för att attrahera en bättre relation

 

1 Positivt fokus

Vad är det hos din partner som du älskar så mycket? Vad är du stolt över hos din partner? Vad uppskattar du hos din partner? Släpp alla hämningar och skriv en så lång lista du bara kan med alla härligheter som du ser hos din partner. Som hjälp så kan du tänka dig tillbaka i tiden och komma ihåg vad det var som fick dig att bli galet förälskad.

Att skriva listor med positiva saker hos din partner så ställer du om ditt fokus vilket förbättrar ditt humör och ger dig positivare känslor. Nästa gång du är irriterad på din partner så tar du fram din lista och läser från den istället för att uttrycka din irritation till din partner. Det kanske känns fel eftersom du säkert är övertygad om att han har gjort fel men tänk istället ett steg längre, det du vill uppnå är ju en bättre relation och då måste det ske förändringar. Så lämna rummet och ta fram din lista istället och tänk på det resultat du önskar.

2 Bli mer av dig

När en relation försämras så upplever måna att de saknar olika saker såsom kärlek, uppskattning, kramar, närhet etc. Det vanliga är då att antingen börja ”klänga” och dra i sin partner eller att anklaga sin partner. Inget av de sätten fungerar dock eftersom du då har fokus på brist och det är också det du attraherar mer av. Men hur ska du göra då för att få din partner att visa sin kärlek? Du måste helt enkelt bli den personen som din partner vill krama, älska och uppskatta. Du måste bli mer av den personen som din partner blev kär i. Och det handlar inte om att du ska göra dig till, foga dig, anpassa dig, smöra eller på annat sätt göra avkall på dig själv utan det handlar bara om att du ska vara mer av den du verkligen är. Plocka fram ditt sanna jag, det jag som din partner blev kär i.

Släpp ditt fokus på din partner och fokusera istället på att plocka fram ditt bästa jag. Ha som dagligt mål att vara glad och lycklig, leta hela tiden efter saker som får dig att le och må bra. Ditt enda fokus bör under en period vara att du ska må bra och vara glad. Och kom ihåg! Det är inte din partners uppgift att göra dig lycklig, det är helt och hållet ditt ansvar. Din partner är bara en rolig bonus här i livet. Det här brukar ganska snabbt leda till att den andra partnern blir mer nyfiken och kommer självmant.

3 Håll käften

Säg inget negativt alls till eller om din partner. Beklaga dig inte till någon om att du är missnöjd med relationen. Om någon frågar så säger du att det går åt rätt håll. Du ska alltså ägna så lite fokus som möjligt på det som är mindre bra i er relation. Så fort du känner dig irriterad eller störd på din partner så gå undan en stund och gör något annat. Inget blir bättre av att du kritiserar, gnäller eller klagar. Kom hela tiden ihåg ditt mål, en kärleksfull och härlig relation. Det målet är din morot. Efter ett tag så upptäcker du att det är rätt skönt att slippa det negativa pratet, tankarna och känslorna för det får dig helt enkelt att må bättre när du skippar det. Det finns dock tillfällen när du absolut ska prata och det är när din partner gör något bra. Hylla det, tacka och tala om hur glad du är.


Mer om attraktionslagen:

E-kurs om Attraktionslagen hittar du HÄR.

Känner du att du behöver lära dig bryta negativa tankemönster så finner du en guide för positiva tankar genom att klicka HÄR

Vill du se mig föreläsa så hittar du mer info och biljetter genom att klicka HÄR.

Alla inlägg om attraktionslagen hittar du HÄR.

Min Facebook-grupp om attraktionslagen hittar du HÄR.

 

You Rock!!!

 

 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *