Den feta dubbel blygdläppade mutantfittan Cecilia, behind the scenes!


9 Oktober, 17

Idag öppnade jag min Facebook-profil igen till Alex lycka. Alex är den person som nu trakasserat mig dagligen i nästan 10 månader. Sedan jag öppnade min profil i morse så har han varit in och lämnat över 60 kommentarer hos mig.

Så ni förstår att jag valde att tacka ja när Stalkers kontaktade mig och ville ta tag i det här. I kväll kan ni se det avsnittet av Stalkers där jag är med. Det går på TV3 kl 21.00. Själva konfrontationen fick honom inte att sluta för som han själv säger; han har inget att förlora på att vara med i programmet. Han lovade också att bli mer virtuellt aggressiv när programmet sänds och det har han ju  visat idag.

Men jag ser inte att Stalkers har misslyckats, snarare tvärtom. Dom har gjort det Polisen inte klarade av, dom har spårat honom och identifierat honom. Så nu är det bara att hoppas att polisen gör något när dom får dessa uppgifter serverade på silverfat. Jag vill tacka hela redaktionen på Strix Television som jobbat med det här fallet och jag vill också tacka säkerhetsbolaget som hjälp till. Dom har alla gjort ett suveränt jobb. Ett extra tack vill jag rikta till Mikael Ekman, producent på Strix, som jag fortfarande har kontakt med. Han har hjälpt till på så många olika sätt. Jag vill också tacka Jonas från säkerhetsbolaget som har varit och fortfarande är ett stort stöd. En stor eloge till Jonas som svarar när som helst på dygnet när jag ringer. Jonas och Mikael, ni är guld värda!

Som ni märkt så har jag valt att lyfta frågan stort så att fler ska uppmärksamma det här. Det är dags att samhället hittar sätt att hantera sådant här så att vi slipper mötas av fler rubriker om barn/ungdomar som tar livet av sig för att dom blir utsatta. Hjälp mig gärna att dela detta inlägg vidare i alla sociala medier. Ju fler som läser desto bättre.

Här kommer ett litet bildspel med bilder från inspelningarna av Stalkers.

 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *