Din attraktionspunkt


I den här veckans godbit får du lära dig mer om din attraktionspunkt för att bli bättre på att attrahera dina önskningar. Nedanstående text och övning är hämtat från E-kursen: ”Attraktionslagen, 21 dagar i 7 steg” som du kan läsa mer om HÄR.

Din Attraktionspunkt:

Det går inte att fly från attraktionslagen, lika lite som du kan undvika gravitationslagen. Du manifesterar hela tiden oavsett om du vill eller inte. Men, precis som du lärt dig att anpassa dig efter gravitationslagen så kan du också lära dig att använda attraktionslagen till din fördel genom att lära dig hur den fungerar.

Det som styr vad du attraherar in i ditt liv är din attraktionspunkt och i del 2 ska vi nu gå igenom vad en attraktionspunkt är för något och hur du gör för att förändra din attraktionspunkt så den matchar din önskan.

Det du känner just nu är din attraktionspunkt vilket är den energivibration som du sänder ut. Lagen om attraktion svarar på den vibrationen och du attraherar då omständigheter händelser och människor som stämmer överens med den vibrationen.

Den verklighet som du lever i just nu är resultatet av tidigare attraktionspunkter och din nuvarande attraktionspunkt visar dig vad som komma skall. Det som är så bra med allt det här är att du när som helst kan ändra din attraktionspunkt och här nedanför hittar du övningar för att göra det.

Du behöver inte vara orolig om du kommer på dig själv med att ha en negativ attraktionspunkt då du när som helst kan förändra den. Din attraktionspunkt är alltså de känslor som du för tillfället har och även om du inte är medveten om vad du tänker just nu så är du alltid medveten om vad du känner. Har du härliga känslor och känner glädje så är du där du ska vara men känner du negativa känslor så är det läge att aktivt skapa skönare känslor.

Nu finns det ju ett helt gäng med positiva känslor och det är ju inte säkert att alla har samma vibration som din önskan så får du även en övning för att hitta de känslor vars vibration matchar just din önskan.

Du får här ett gäng övningar och du gör de du känner passar för dig. I del 1 fick du en 30-dagarsmetod och en del av den övningen bestod i att varje dag göra saker som gör dig glad och några av dagens övningar kan du använda för att uppnå det.

Övning för att ändra din attraktionspunkt:

Övning 2: Så vad vill jag då?
När du känner att du har negativa känslor så konstatera bara att de finns där och så frågar du dig själv: Så vad vill jag då? Svaret på frågan bör vara din önskan och skapa de känslor som du förknippar med din önskan. Kom ihåg att när du andra, negativa känslor än de du kom fram till i övning 1 så är du på väg från din önskan. Låt det vara din morot.

You Rock!!!