Hur får jag något som jag verkligen behöver?


Jag får ofta frågan hur man ska attrahera något som man verkligen behöver och vill ha. Jag kommer här använda pengar som exempel för det är ett tydligt exempel och de flesta känner igen sig. Pengar är ju något som vi alla behöver oavsett om vi vill eller inte, det är ju en nödvändighet för att vi ska ha någonstans att bo, något att äta, kläder på kroppen etc. Attraktionslagen säger ju att lika attraherar lika och det betyder att du attraherar det som motsvarar dina attraktionspunkts vibration.

Man kan se en önskan som ett mynt, den har två sidor där den ena sidan är att du har pengar och den andra sidan är brist på pengar. När du plockar upp myntet så plockar du upp båda sidorna, frågan är bara vilken sida du vänder upp, alltså vad du fokuserar på. Du kan tänka på att du vill ha pengar men det som aktiveras inom dig är bristen på pengar och det är den vibration du sänder ut, du har alltså tagit upp myntet men den sidan du tittar på är sidan med brist på pengar. Så när du pratar om eller tänker på pengar så kanske du tycker att du borde få pengar eftersom du pratar om det men varje gång du pratar om det så aktiverar du bristen på pengar inom dig, du känner alltså känslan av brist som kan vara oro, ångest rädsla osv.

Det är vanligt att folk i ena stunden sänder ut sin önskan för att i nästa stund sända ut vibrationen av brist på pengar. Här är några exempel:

  • Jag vill ha en ny bil. MEN jag har inte råd.
  • Jag skulle verkligen vilja åka på semester men jag har inte så mycket pengar.
  • Jag skulle vilja köpa nya kläder men pengarna räcker knappt till räkningarna.
  • Jag skulle vilja ha mer pengar men jag lär aldrig få löneförhöjning.

Det finns massor med övningar, verktyg, processer och tekniker för att jobba med attraktionslagen men så länge de inte skapar positiva känslor hos dig så är det ingen idé att göra dessa grejer. För att få till någon form av förändring så måste du ändra din vibration och det gör du genom att förändra ditt sätt att tänka och prata. Du behöver hitta tankar och ord som får dig på bättre humör. Om vi fortsätter med pengarna och säger att du är i akut behov av pengar så är det troligt att den vibration du sänder ut är ganska desperat vilket är en negativ känsla. För att attrahera pengar så behöver du känna samma känslor som du kommer känna när du har pengarna. Och det kan vara väldigt svårt när situationen känns väldigt svår. Det absolut effektivaste då är att helt enkelt släppa ämnet. Tänk eller prata inte om pengar överhuvudtaget så länge du känner negativa känslor utan fokusera på något helt annat som får dig att bli på bra humör istället. För det enda sättet att attrahera härliga saker är att vara glad och lycklig. Trixet är helt enkelt att vara glad innan du får det du önskar för när du är glad så har din attraktionspunkt en vibration som matchar saker du önskar. 

När du sen är på riktigt bra humör så kan du prova att tänka på pengar i väldigt allmänna ordalag för att se hur det känns. Om det känns bra så kan du fortsätta annars så backar du ifrån ämnet igen. Prova med allmänna påståenden såsom, allt löser sig, jag har det jag behöver just i denna stunden, jag behöver inte lösa det här exakt den här minuten, jag vet inte allt som är på väg att hända etc.

Allt vi önskar oss önskar vi oss för att vi tror att det ska få oss att må bättre så det enda du egentligen behöver göra är att må bra här och nu för då har du en tillåtande vibration som gör det möjligt för attraktionslagen att leverera din önskan.


 

Det du läst här är en del av det som tas upp i min e-kurs om attraktionslagen och du kan läsa mer om den HÄR.