Kan dom så kan du!


I det här inlägget vill jag belysa vikten av att skapa det liv du vill ha. Vi hittar olika ursäkter till att våra liv inte ser ut som vi vill och håller oss därmed tillbaka. Det är så lätt att hitta olika saker/människor som vi ser som orsaken till att vi inte lever det liv vi önskar. Men vi skapar själva de förutsättningar och tankar som bestämmer hur våra liv ser ut vilket jag tänkte ge exempel på här genom att nämna några personer som hittat sin inre styrka och valt att skapa något av sina liv trots att de haft liv fyllda av motgångar.

Alla möter vi motgångar förr eller senare i livet och det som avgör hur nöjda vi blir med våra liv är inte ur vi haft det utan hur vi väljer att hantera motgångarna. Vi kan använda motgångarna som ursäkter för att slippa ta ansvar och skapa ett tillfredsställande liv eller så kan vi se motgångarna som lärdomar och välja att växa och bli starkare av dom.

Du är Stjärnan i ditt liv!

Här följer en lista på kända personer som trots motgångar har skapat ett framgångsrikt liv:

Sara Varga – Dyslektiker och mobbad i skolan

Per Holknekt – Uteliggare och missbrukare

Jonas gardell – Mobbad, våldtagen som 14-åring

Patrik Sjöberg – Sexuella övergrepp

Linda Lampenius – Ätstörningar

Mia Törnblom – Missbruk

När jag säger att de här personerna har ett framgångsrikt liv så menar jag inte det att dom är kändisar, tjänar pengar eller har ett glamoröst liv. Nej, det som är framgången hos de här personerna är att de har använt sin inre styrka och valt att skapa ett liv som ger dom mer tillfredsställelse än det liv dom tidigare levt. Att dom har valt att leva ett liv som är konstruktivt istället för destruktivt. Det är sann framgång att ta ansvar för sitt liv och skapa det liv man vill leva. Att ta makten över sina tankar och välja att växa och utvecklas, att våga se sanningen om sig själv och välja att förlåta sig själv för att skapa något mer värdefullt för sig själv och sin omgivning.

Du kan också leva ett framgångsrikt liv! Hur ser framgång ut för dig? Vad vill du skapa i ditt liv?

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *