Coaching


Tack för att du kikar in här för att lära dig mer om hur jag kan hjälpa dig att skapa ett liv som du älskar att leva. Ett liv som innehåller mer av det du vill ha och mindre av vad du inte vill ha.

Så du är här eftersom du är nyfiken på min coaching och undrar nu förstås hur, och om jag kan hjälpa dig. Om du har läst min blogg, lyssnat på mina klipp på YouTube, sett mig föreläsa etc, och kände att innehållet tilltalade och berörde dig så är det en indikator om att gå vidare.

Så oavsett hur mycket din vän eller syster älskade sina sessioner med mig, eller hur mycket du än vill arbeta på att förändra ditt liv men du känner när du är här att det jag skriver inte slår an en sträng hos dig, om du känner att du blir irriterad på min röst, mitt utseende eller mitt sätt att uttrycka mig så är jag inte rätt coach för dig.

De människor som får ut mest av sina sessioner med mig är de som verkligen är redo att sätta igång, som är redo att släppa taget om sina gamla tankemönster, som är redo att bryta gamla beteenden och som verkligen gör jobbet och inte bara lyssnar. Jag kan inte göra arbetet åt dig utan det är du som gör jobbet, jag kan bara förse dig med verktygen men det är du som ska använda dem.

Detta arbete handlar ytterst om att förändra vem du är på en djupare nivå för att kunna skapa den förändring du önskar. Det handlar om att förändra gamla tankemönster som inte längre gynnar dig. Det är ett vibrationsarbete där du får lära dig hur du ska förändra din vibration så att den matchar de önskningar du har här i livet.

Dessa förändringar kommer mycket snabbare med coachning.

Så den viktigaste frågan du måste ställa dig själv nu när du överväger att starta den här resan med mig är följande: Är jag verkligen redo för att förändra mitt liv?

Jag coachar dig utifrån Attraktionslagen som Certified Law of Attraction Practitioner.

Coaching

Coaching

Att arbeta med mig kommer hjälpa dig:

 • Att verkligen förstå hur Attraktionslagen fungerar.   
 • Att förändra negativa föreställningar som begränsar dig och hindrar dig från att vara den bästa versionen av dig själv. De föreställningar som håller dig i smärta och det liv du inte längre vill leva.
 • Avsluta självsabotage.
 • Återupptäcka vem du egentligen är; en varelse som är full av glädje och som har en fenomenal makt att medvetet skapa sin verklighet.
 • Klargöra vad du verkligen vill och hur du kan skapa det.
 • Skapa det liv du älskar att leva.
 • Förstå hur viktiga dina känslor är och vad de säger dig

Varför ska du arbeta med mig

 • Den uppmärksamhet som coachning en mot en ger är ett väldigt kraftfullt verktyg för den som kämpar eller som vill maximera sin potential så snabbt som möjligt. Vad kan vara effektivare än att kunna tala direkt med någon och få helt personlig rådgivning?
 • Om coachning tilltalar dig; investera i dig själv för du är så värd det.
 • I mitt eget liv så är coachning det verktyg som har gett mig några av mina största genombrott, insikter och klarhet.
 • När du verkligen engagerar dig på det sätt du gör när du arbetar med en coach så är nyckeln till verklig förändring ibland en djupdykning i några känslomässigt leriga vatten som kan vara obekväma ibland. Du kan ställas inför vissa obekväma val och förändringar.
 • Men att då ha någon som guidar dig igenom det, någon som du kan prata med, kommer att göra dig mycket mer benägen och villig att engagera dig och göra vad du behöver göra vilket leder till snabbare förändringar.
 • Se det här som den investering det faktiskt är. Du blir mer benägen att göra jobbet för att se till att du får avkastning på det du betalat. När du investerar i din egen tillväxt skickar du ett mycket kraftfullt budskap till dig själv och universum som säger att du är värd det och det lägger grunden för den förändring du nu har framför dig.
 • När vi betalar för något så värderar vi det högre och är mer benägna att ta det på allvar. Sannolikheten för att du gör övningarna, tar till dig av mina förslag och lägger ner engagemang är större än om det var gratis.
 • När du betalar för min coachning så handlar det inte enbart om att du betalar för min tid- Du betalar för de resultat du får från ditt arbete tillsammans med mig vilket är resultat som har potential att förändra hela ditt liv och bokstavligen skapa en helt ny värld för dig själv.
 • Detta arbete kommer att förbättra din självkänsla, din jobbsituation, ditt äktenskap, dina familjeförhållanden, ditt företag, din ekonomi och allt annat du kan tänka dig. Du kommer att öppna upp en helt ny värld. Du kommer lära dig skapa det liv du älskar att leva och du kommer framförallt inse att och hur det är möjligt.

Vad är allt det värt för dig?

Jag baserar min coachning på de tankeprocesser som ligger bakom det du upplever som ett problem och du får verktyg och övningar som är individuellt anpassade till Dig och dina behov och önskemål. Jag har tystnadsplikt och berättar aldrig vilka jag coachar. Det har dock skett ett undantagsfall där jag coachade Sveriges förre Integrationsminister, Erik Ullenhag men det gjordes i samarbete med SvD och du kan läsa artiklarna om den coachingen HÄR och artikel 2 HÄR.

Vad kan du få hjälp med?

* Hitta livsglädjen
* Prestationsångest
* Självkänsla/Självförtroende
* Nå dina mål
* Få livspusslet att gå ihop
* Stresshantering
* Trassliga relationer
* Att bryta negativa tankemönster
* Att ta sig ur en till synes omöjlig livssituation
* Livsstilsförändring

Vad kostar det?

30 minuters samtal eller 2 mail: 600:-

60 minuters samtal eller 4 mail: 1 100:-

Individuellt anpassat 12-veckors coaching: 5 000:-, består av 1 samtal på 30 minuter varje vecka i 12 veckor + 12 individuellt framtagna övningar för just dig.

Paket med 5 coachingtillfällen á 60 minuter: 4 500:-

Paket med 5 coachingtillfällen á 30 minuter: 2 500:-

Betalning sker via Swish eller banköverföring och görs i förskott.

Moms tillkommer för företagare.

Hur gör du?

Boka tid:

Maila: cecilia@klokegard.se

Det finns även kvällstider.

Coachingen sker via telefon, Skype eller mail.

Sagt av klienter:

”–Det gick lättare och fortare att komma in i ledighetslunken den här gången, berättar Erik Ullenhag, Integrationsminister. – Mycket tror jag beror på att jag blev medveten om mitt eget beteende i samband med mötet med Cecilia och de tankar som väcktes i samband med det.”

”Alltså, du är ju bara för bra! Varje gång jag pratar med dig så känner jag mig genast mycket gladare. Jag kan sitta och läsa det du skriver 100 gånger om bara för att jag älskar att läsa det du skrivit.” /Camilla

”Stort tack, Cecilia! Du har räddat vårt äktenskap! Du har hjälpt oss att bryta den negativa spiralen och att våga vara sårbara igen. Vi bara njuter av att få vara tillsammans i glädje och kärlek! Du anar inte vad det här betyder för oss!” /Anna

Du är  värdefull och har rätt att vara lycklig!