adventsfika


Vilken härlig dag! 8 kommentarer

Idag har det varit fullt upp med härliga saker. Klockan 12.00 idag skulle vi ha adventsfika så jag började morgonen med frukost innan jag sen satte igång och bakade en Saffranskladdkaka som blev väldigt populär. Jag hittade receptet HÄR.

Sen kom min dotter, svärson, deras tvillingpojkar, svärmor och hennes man och så min svåger med sin lilla 3-månaders dotter. Åh, det var så mysigt och härligt att samlas. Och sen när alla hade åkt så tyckte min man att vi skulle åka på julmarknad. Jag kände dock att jag behövde lite lugn och ro. Och dessutom så är jag inte så förtjust i sådana saker som julmarknader. För några år sedan så hade jag följt med av ren plikt men sådant bryr jag iag inte om nu för tiden så min man och dotter åkte på julmarknad och jag satte mig ner i soffan och bara tog det lugnt en stund. Sen körde jag ett pass yoga och och lite styrkelyftning. Det var jätteskönt och jag känner att jag vill vara fit när jag åker över till USA för att jobba i början på nästa år.

 

Mina Hyacinter

Mina Hyacinter

Och när min man och dotter kom hem så lekte jag och min dotter med Barbies. Jättekul. Nu sitter jag och pysslar inför morgondagen då min e-kurs om självkänsla börjar. Det ska bli så kul att starta kursen och hjälpa folk att träna upp sin självkänsla för att ge 2015 en suverän start. Starta det nya året med att uppgradera dig själv till en ny version som matchar det nya året. Med en bra självkänsla kommer 2015 bli ett suveränt år. En bra självkänsla förbättrar dina förutsättningar på alla områden i ditt liv och du blir även en mer attraktiv person. Den här E-kursen ger dig de verktyg och den coaching du behöver för att uppgradera dig själv genom att stärka din självkänsla. Vill du läsa mer om kursen kan du göra det HÄR.

I morgon återkommer jag med suveräna tips här på bloggen men nu önskar jag er en suverän andra advent.

Jag är så lycklig och det är så suveränt att njuta av så härliga känslor.

Vad skulle du vilja läsa för tips på bloggen i morgon?

You Rock!!!