kärleksråd


Så stärker du relationen och förebygger otrohet 4 kommentarer

Otrohet 1Ingenting raserar en relation och orsakar så mycket smärta så snabbt som otrohet. Att upptäcka att ens partner är otrogen är som att få en hink kallt vatten över huvudet samtidigt som man känner hur mattan rycks undan under ens fötter. Otrohet är så smärtsamt så det önskar man inte ens sin värsta fiende, eller hur?

Men det finns tack och lov olika sätt för att förebygga otrohet. Hos Expressen hittar du en stor guide om otrohet där du kan läsa mina bästa tips för att förebygga otrohet. Där hittar du även ett test för att se om din partner är otrogen. Här nedan hittar du mina 5 tips för att stärka er relation för att förebygga otrohet. 

 

 

 

 

Otrohet 31. TA PÅ VARANDRA ”Beröring är jätteviktigt! Det kan handla om en lätt smekning över ryggen när man passerar sin partner, det behöver inte alltid vara mer än så. Men får vi inte beröring så känner vi oss inte sedda. Ibland är beröringen faktiskt viktigare än ord.”

2. FOKUSERA RÄTT ”Ansträng dig för att fokusera på de saker som din partner är bra på och det som gjorde att du föll för honom/henne från början, i stället för att han ställer skorna på fel sätt i hallen eller inte går ut med soporna när påsen är full.”

3. ODLA SAMHÖRIGHET ”Vi-känslan är enormt viktig! Jobba alltid på er relation. Skapa nya gemensamma intressen eller förverkliga en dröm ni tidigare haft men aldrig tagit tag i. Skapa tid för varandra och ha gemensamma projekt som får er att känna att ni hör ihop. Det kan vara alltifrån att tapetsera om sovrummet till att resa bort någonstans, eller att klä upp sig mitt i veckan och duka med finporslinet till middagen.”

4. ACCEPTERA ERA OLIKHETER ”Acceptera att du och din partner inte kommer att tycka lika i allt. Har ni haft olika åsikt i en fråga och tagit upp det i era gräl de 15 senaste åren är sannolikheten inte så stor att någon av er ändrar er nu. Tillåt er att tycka olika ibland.”

5. ÖVERRASKA VARANDRA ”För in lite nytt i relationen! Överraska din partner med små saker, det kan vara att föreslå att ni ska gå på en ny restaurang tillsammans, eller att skriva små kärlekslappar som du gömmer i strumpor eller fickor, eller en fotmassage. Det måste inte vara sådant som kräver stora ansträngningar eller kostnader. Genom att visa att du vill odla kärleken så är chansen stor att du får detsamma tillbaka.”

De här 5 tipsen, tips för att tända gnistan, tips för att hantera svartsjuka + massor med andra tips, råd och övningar hittar du i min stora relationsguide: 365 Dagar KR – Din guide till en Kärleksfull Relation som du hittar HÄR.

Otrohet 4Vill du göra otrohetstestet och läsa hela guiden i Expressen så hittar du den HÄR.

 

 

 

 

Om  du gillade det här inlägget så får du gärna dela  det vidare till dina vänner så att de också får ta del av det. Du hittar dela-knappar här nedan.

Hämta dina gratisgrejor HÄR.