Attraktionslagen – Hur fungerar den egentligen?


Åh, jag är så exalterad! Som ni kanske vet så har jag en grupp på Facebook om attraktionslagen. Gruppen heter Attraktionsguiden och är du inte med där så är du väldigt välkommen. Du hittar gruppen HÄR. Det kommer hela tiden nya medlemmar och det är så kul att se hur stort intresset är för attraktionslagen för jag tänker på hur bra det är att fler och fler anammar attraktionslagen i sina liv och hur mycket fredligare jorden kommer bli då. I alla fall så får jag så enormt många frågor om attraktionslagen och jag märker att många är förvirrade och vill lära sig mer om hur attraktionslagen fungerar så att de kan förändra sina liv och skapa sina drömliv. Och utifrån frågorna så förstår jag att kunskapsbehovet är enormt stort.

Och jag gör mitt allra bästa för att bidra med kunskap om Attraktionslagen på svenska dels genom den här bloggen men också med e-böcker och e-kurser som finns i min webshop som du hittar HÄR. Men vi blir fler och fler som lär ut om Attraktionslagen på svenska och det tycker jag är jättebra för då blir det ännu fler som lär sig hur det fungerar.

I alla fall så är det många som har väldigt många frågor kring hur Attraktionslagen fungerar och jag tänkte jag lite kort och enkelt skulle förklara det för er idag. Jag har alltid funnit någon konstig njutning i att lära ut saker och det är väldigt tillfredsställande när jag kan förklara något så att en annan människa förstår, jag gillar så att säga när polletten trillar ner hos andra.

Jag brukar ju säga att Attraktionslagen är väldigt enkel och det är den och det är min förhoppning att du också ska inse det. Allt börjar med din önskan och där finns det väldigt många frågor har jag märkt. Det är så här att du kan inte låta bli att önska. Du gör det hela tiden, varje dag utan att egentligen tänka på det. Så fort du upplever en kontrast så sänder du ut en önskan. Jag ska förklara vad kontrast är för något när man pratar om Attraktionslagen, kontrast är något oönskat. Så fort du upplever något som du inte gillar så har du upplevt en kontrast. Exempel på kontraster är: lång kö i kassan, en grinig kollega, när mjölken är slut till morgonkaffet, dålig ekonomi, en bilist som inte använder sin blinkers etc. Så fort du upplever något som ger dig negativa känslor så har du upplevt en kontrast och det som händer då är att du automatiskt önskar att det var på ett annat sätt. Så när det är lång kö i kassan så önskar du automatiskt att det inte var någon kö, när en kollega är grinig så önskar du en trevlig kollega etc.

Kontrasterna är bra för de gör oss medvetna om vad vi vill skapa istället men de flesta ser det inte på det sättet utan de låter sig styras av kontrasterna och blir på dåligt humör och blir så att säga kvar i sin önskan. De fortsätter fokusera på kontrasterna och attraherar istället mer av dessa istället för att medvetet skapa det de önskar istället.

Så när du upplever en kontrast är det bättre att tacka den för att den gör dig uppmärksam på vad du vill ha. Låt inte ditt humör rubbas utan var glad över att du hittat något att skapa. Så släpp taget om själva kontrasten och börja nu fokusera på det du önskar och justera din vibration så den matchar din önskan. Det gör du enklast genom att helt enkelt vara glad och nöjd. För det är ju som så att allt vi önskar oss önskar vi för att vi tror att det ska göra oss lyckligare och för att attrahera det som gör dig lycklig ska du sända ut vibrationen av att vara lycklig.

Så du ser att det faktiskt är enkelt. Du behöver bara bli uppmärksam på vad du önskar, släppa kontrasten och sen fokusera på att justera din vibration så den matchar din önskan och när din vibration matchar din önskan så kan Attraktionslagen leverera. Svårare än så är det inte men vi krånglar till det väldigt mycket med alla tankar och föreställningar vi har om saker och ting.

Jag hoppas att det här inlägget har förtydligat saker för dig och att du känner att du nu kommit ett steg närmare till att förstå Attraktionslagen. Jag vill också passa på att tipsa om att jag den 20 mars kör igång ännu en av mina populära onlinekurser på Facebook. Ja, jag säger populära och det gör jag för att det är så många som vill gå dem. Jag hade tänkt sluta med onlinekurserna men det var så många som tjatade på mig om att de saknade kurserna så jag kör igång igen. Jag tror att en anledning till att kurserna blivit så populära är att det inte är några tider att passa utan deltagarna kan göra övningarna och titta på filmklippen på tider som passar dem. I kursen som börjar den 20 mars så får du i 7 steg lära dig klargöra din önskan och hur du gör för att justera din vibration så den matchar din önskan. Du kan läsa mer om kursen och innehållet i evenemanget jag skapat på Facebook och du hittar det HÄR.

I evenemanget kan du mer i detalj läsa om de 7 olika stegen. Kursen kostar 299 kr och om du redan när och nu vet att du vill vara med så Swishar du beloppet till 0736-21 76 96 och sen skickar du ett PM till mig på Facebook eller skriver i evenemanget att du har betalat så får du länken till kursgruppen via messenger.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *