Bara så där! 4 kommentarer


Ibland så kan det kännas som om livet går så väldigt långsamt och det är samma sak dag ut och dag in. Livet blir som att äta spaghetti varje dag, samma lika, samma lika.

Vardagslunken kan kännas som om den bara pågår medan känslan av att vänta på att något ska hända känns väldigt stark. Man hamnar liksom i ett robotliknande tillstånd och tappar kontakten med sitt inre, levande Jag som bara skriker efter att få släppas lös och leva fullt ut. Allt för många travar runt i detta vacuum och väntar på att något ska hända som tar dem ut ur det här tillståndet och till något som känns mer äkta och mer levande.

Och så, plötsligt händer det, något inträffar som för en stund ger ditt liv Rockstjärnestatus, som får dig att leva upp och blomma ut. Du träffar någon och blir kär, du får ett drömjobb, du gifter dig, du får barn, du vinner pengar, du kommer äntligen iväg på drömresan etc. Men det är övergående och efter ett tag så är du tillbaka i lunken igen och travar vidare robotaktigt.

Vi känner nog alla igen oss i det här. Men vet du? Det finns faktiskt sätt att styra det där, sätt att se till att vara så där härligt levande utan att du behöver vänta på att något utanför din kontroll ska hända.

Jag

Du har det inom dig och det gäller bara att hitta det fokus som lockar fram det. Och så måste du förstås bestämma dig för att du VILL vara lycklig och må bra även om det är en tråkig spaghetti-vardag.

Så vad kan du fokusera dina tankar på i just detta ögonblick som får dig att känna en härlig lyckokänsla? Det kan vara något vackert du ser omkring dig, något du älskar, en härlig dröm, en fantasi, ett mål etc. Din lycka avgörs av vilket fokus du väljer i varje ögonblick.

Deltagare som gått mina E-kurser efterfrågade ett påminnelseverktyg som hjälp för att vänja sig av med negativt tänkande och istället anamma ett positivt tänkande. Så då skapade jag ”365 dagar PT” (PT=Positivt Tänkande) som är en mailserie där man får ett mail varje dag som påminnelse till en mer positiv attityd och att man behåller sitt fokus. Jag har också skapat en gratis E-kurs som heter Positiva Tankar där du får lära dig att hantera de 3 vanligaste negativa tankemönstren.

Så sätt igång och skifta ditt fokus här och nu för du förtjänar verkligen att vara lycklig! Plocka fram Rockstjärnan inom dig och sätt igång att hylla dig själv som den strålande stjärna som du är.

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Bara så där!