Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Dagens Affirmation!

 • Kix

  Efter sex veckors resa är jag galet sugen på att bejaka min kreativitet! Jag längtar efter att ta fram symaskinen och göra klart lapptäcket, ta fram träbitarna och skulptera fram en ny ljusstake, ta fram pärlorna och göra ett halsband, måla på sonens vägg…
  En av de bästa sakerna med att vara utvilad är att man blir sugen på att skapa igen!

  Ha det gott!

 • Ewa Pihl GalleriAquarelle ewa_pihl@hotmail.com

  TACK; det går åt idag.
  Massor !? att göra och är tvungen att äta lunch med vännna ?! och ikväll sova över hos enn annan och sy ut(hrmm) en solklänning, (som naturligtvis ska sys in sen när jag komit hem)Packa , städa för kattvakten, käre Peter. Stryks kläder .. VILKA PROBLEEEEM jag har.. Staaaackars mej, varför ska just jaaaaag drabbas …….ha-ha-ha…. Kraam