Del 6 från min resa med Attraktionslagen


Hallå alla Härliga! Nu är det ett litet tag sedan ni hörde från mig när det gäller min resa mot mitt mål som är att bli en Internationell föreläsare och ni undrar såklart hur det går för mig så här kommer det nu en uppdatering. Ni kan läsa övriga delar i serien genom att klicka HÄR.

I den här serien får ni följa mig behind the scenes för att se hur jag använder mig av Attraktionslagen i min vardag. Istället för att bara läsa en massa tips och sådant så tänkte jag att det kunde vara inspirerande att se hur det går till i praktiken så att säga.

Så hur har det gått sedan sist då? Ja, det har inte hänt så mycket om vi ser till att jag inte har någon bokning ännu. Jag har heller inte gjort särskilt mycket heller. Och när jag pratar om att jag ”inte gjort särskilt mycket” så menar jag att jag inte har fokuserat på det. Eftersom jag vill bli Internationell föreläsare så innebär det att jag så att säga måste bli en annan person. Jag måste ”känna” mig som en internationell föreläsare, ”vara” en internationell föreläsare för då är det den vibrationen jag sänder ut. Så, om du till exempel vill attrahera en partner så kan du inte gå omkring och känna dig ensam och oälskad, om du vill ha pengar kan du inte gå omkring och känna dig fattig och orolig etc. Du måste ”bli” den person som har det du önskar.

Mitt fokus har alltså legat på andra saker. Dels så har vi fått tillökning i familjen. Jag hittade en liten övergiven kattunge som har fått flytta in hos oss och hon ligger faktiskt i skrivande stund i mitt knä och spinner och kräver min uppmärksamhet.

Och igår så blev jag intervjuad i Sveriges radio som expert på stress.

I måndags så startade höstens första onlinekurs om Attraktionslagen som jag håller på Facebook och det har krävts en hel del förberedelser med allt nytt material som jag skapat för det. Och sen är det alltid mycket runt omkring onlinekurserna med att ta emot alla anmälningar och se till så att alla deltagare får den information som de ska ha. Så det är rätt mycket att hålla koll på när det gäller kurserna.

Och så kommer jag söndagen den 5 augusti hålla ett gratis livewebinar vilket också har tagit en del tid för planering. Du kan förresten läsa mer om webinaret genom att klicka HÄR. Webinaret spelas in så även om du inte kan vara med på söndag så kan du se webinaret i efterhand om du registrerar dig.

Men, nu börjar det lugna ner sig lite så nu kommer jag lägga mer fokus på det här. Och vad innebär det mer konkret? Jo, jag kommer lägga ner mer tid på att jobba mindre helt enkelt. Och den tiden kommer jag ägna åt att justera min vibration genom att göra sådant som inspirerar den internationella föreläsaren inom mig. Jag kommer lyssna på YouTube-klipp av folk som lyckats med det jag vill göra, klipp som inspirerar mig helt enkelt och som väcker de känslorna som jag vill skapa för att nå dit jag vill. Och jag vet att ju starkare känslor jag skapar desto snabbare kommer det gå. 

Ni får gärna ställa frågor om min resa och hur jag gör i kommentarerna här nedan så besvarar jag dem i inlägg här på bloggen. Jag återkommer om min resa så ni får följa min väg till min dröm.

Vill du lära dig mer om hur du attraherar in ditt drömliv med hjälp av attraktionslagen så kan du läsa mer om mina onlinekurser där nästa startar den 20 Augusti. Det blir galna rabatter och du kan läsa mer i evenemanget på Facebook som du hittar HÄR. Är du företagare och vill få ditt företag att blomstra med hjälp av Attraktionslagen så startar jag en onlinekurs i Augusti och du kan läsa mer om den HÄR.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *