Del 2 på min resa med Attraktionslagen 4 kommentarer


Ja, men hallå, alla Härliga! Igår startade jag en ny bloggserie där ni ska få följa mig på min resa mot min dröm om att bli en internationell föreläsare. I del 1 som du kan läsa HÄR, så berättade jag om en lista över vad jag behöver som jag skrev ner. Jag har i många år drömt om att föreläsa internationellt men det har liksom stannat vid att vara en dröm, jag har inte fattat beslutet att bli en internationell föreläsare utan bara lekt med tanken. Men de senaste veckorna har beslutet vuxit inom mig och igår satte jag mig och skrev en listan som jag skrev om ovan. Och idag tänkte jag berätta lite mer om hur mina tankar går och så ska ni självklart få en update om vad som hänt sen igår och om vad jag gjort för nu händer det grejer märker jag. Så, är ni redo att hänga med på det här spännande äventyret?

Jag tänkte att jag börjar med att berätta vad jag gjort de 2 senaste dagarna och mina handlingar är ju baserade på den lista över sådant jag behöver som jag skrev igår. Jag har börjat gå väldigt mycket för att få kondis och starka ben. Jag är en människa som aldrig har varit särskilt aktiv och absolut inte sportig. Jag kan tycka att det är skönt att promenera men jag kommer liksom inte på tanken direkt, att åh, nu ska jag ut och promenera, för jag menar, var ska jag gå liksom? Jag vill alltid ha ett mål och att bara gå för gåendets skull känns inte lockande nog. Men, jag har i alla fall sen några veckor tillbaka, börjat med korta promenader ner till havet, eller ner till affären och när jag går hem så går jag alltid en av de 2 tuffaste vägarna hem. Båda är grymma uppförsbackar med trappor på vissa partier och jag går där minst 2 gånger per dag. Och nu har jag märkt att det börjar ge resultat för jag blir inte alls lika andfådd längre. Och sedan jag på allvar bestämde mig för att bli en internationell föreläsare för ca 1 vecka sedan så går jag lite kraftfullare och snabbare på mina promenader för nu har jag målet att ha en bra kondis och god fysik. Jag har musik i lurarna och går med rak rygg och känner mig verkligen som en internationell föreläsare. Varje promenad är som att jag tågar ut på en scen med tusentals jublande människor i publiken.

Jag har hittat några YouTubers som lär ut hur man gör för att få fler följare på sin kanal så jag har lärt mig en del tekniska saker. Bland annat har jag fått in en ”Subscribe-knapp” på alla mina klipp. Hur enkelt som helst, om man bara vet hur man ska göra.

Jag publicerar 2 inlägg/dag på Instagram och Facebook, så det håller jag.

Ikväll ska jag spela in nästa engelska klipp till YouTube.

Förra veckan anlitade jag en kille som är musiker, låtskrivare och filmproducent. Han ska skriva en låt till mig och min man ska spela trummor och sjunga på den låten. Den låten ska sen användas i ett intro som jag ska ha på mina YouTube-klipp och han ska göra en film med mig till hela låten och även till introt. Den låten ska jag även ha som intro till mina föreläsningar.

Förra veckan anlitade jag en kvinna som ska sköta lite admin till mig. Jag får så mycket mail och annat som hon ska ta hand om så jag kan lägga ner mer tid på att skapa mer material och att ta hand om mig själv och min vibration.

Det finns en svensk kille som heter Fredrik Härén. Han bor i Singapore och är en internationell föreläsare av stora mått. Jag har hört honom i Sverige och han är väldigt duktig. Jag kollade in hans YouTube-kanal för ett par pr sedan och hittade då bland annat ett klipp om hur det är att föreläsa på engelska fast det inte är ens modersmål. Jag hade helt glömt bort det här tills igår kväll då Attraktionslagen såg till att det poppade upp i mitt minne. Så igår letade jag upp honom på YouTube och insåg att han pratar mycket om hur man blir en internationell föreläsare och att han även har en hemsida som handlar om detta. Så, det här var tecken från Attraktionslagen.

Vad har hänt sen igår?

Jag har fått en ny coachklient i Indien, 1 från Filippinerna och 1 från Karibien. Ja, jag vet, det är inte bokade föreläsningar men det innebär kontakter i länder dit jag vill åka och föreläsa och det känns helt Awesome!

Jag har blivit kontaktad av en kvinna som erbjudit sig att vara min språkcoach. Jag vet ännu inte riktigt vad jag ska göra med det erbjudandet men tänkte diskutera lite med henne och se hur hon har tänkt och vad mer exakt hon vill hjälpa mig med.

Hur tänker jag?

Ja, det här är kanske den mest intressanta frågan. Jag skulle gärna vilja berätta om saker jag inte tänker på för det är sådana saker som säkert de flesta skulle tänka på vilket skulle bli till motstånd men jag vill inte bjuda in de energierna så jag kommer bara berätta om vad jag tänker. Jag har en övertygelse om att jag kommer resa runt i världen och föreläsa och den övertygelsen skapar en väldigt härlig känsla inom mig. Den känsla jag främst känner är framgång, jag känner mig framgångsrik över att ha uppnått mitt allra största mål här i livet. Den här känslan stärker min övertygelse om att jag innan årsskiftet har fått min första bokning.

Mitt fokus är benhårt och det handlar endast om sådant som kan ta mig närmare mitt mål. Den listan jag skrev innehåller saker som jag idag vet att jag behöver för att lyckas och den listan kommer säkert ändras med tiden. Jag tänker mycket på min vibration och ser till att göra saker som får mig att känna mig framgångsrik. När jag pratar om framgång så handlar det inte om att vara rik, störst, bäst och vackrast utan det handlar om att man gör saker som man verkligen vill göra och älskar att göra. När man gör det så är man framgångsrik i mina ögon.

När jag är ute och går så lyssnar jag oftast på musik och det är musik som får mig på riktigt bra humör, musik som får mig att gå riktigt rak i ryggen och känna mig framgångsrik. Jag ser och känner hur jag kliver ut på en väldigt stor scen i takt till musiken. Jag berättar hela tiden för min man om mina framgångar, när jag får nya klienter etc. Många tankar kretsar kring hur det kommer kännas när jag åker på min världsturné och jag skapar de känslorna så ofta jag bara hinner.

Jag vet att det är faktiskt inte en tidsfråga utan det är en vibrationsfråga och ju mer min vibration matchar desto bättre kommer det bli.

Ni får gärna ställa frågor i kommentarerna så besvarar jag dem i inlägg här på bloggen. Jag återkommer om min resa så ni får följa min väg till min dröm.

Vill du lära dig mer om hur du attraherar in ditt drömliv med hjälp av attraktionslagen så kommer jag köra 6 onlinekurser med start den 16 juli. Det blir galna rabatter och du kan läsa mer i evenemanget på Facebook som du hittar HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Del 2 på min resa med Attraktionslagen

 • Sofia

  Jätteinspirerande att läsa! Du är så häftig ????
  Undrar dock, men förstår om du lyer bli att svara på det för att du inte heller är mer än människa, men just de sakerna som du inte vill tänka på – det hade varit intressant att veta vilka de är och hur du faktiskt motverkar varje sån tanke. Och hur behåller du ditt starka fokus?

  Jag har fått veta av en avläsning att jag håller uppe ett visst sken som att jag låtsas som att saker och ting är bättre och klarare än vad de är – vilket nog är ganska sant, för jag tänker mycket på att vara glad för attraktionslagens skull och försöker låta bli ibland att tänka på alla detaljer som rör eget företag eller att söka andra jobb för att få bättre och tryggare ekonomi då det dränerar mig. Har du nåt tips på hur/vad jag ska tänka, eller känna?

  Ska bli intressant att följa din resa! 🙂

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Hej Sofia!

   Stort tack för din fråga! Jag kommer besvara den i dagens inlägg som blir Del 4 i serien och i svaret får du också svar på hur du kan tänka. 🙂

   You Rock!!!

 • Marianne Staaf-Gälldin

  Är det viktigt att skriva ner sina drömmar? Fortsätter du att skriva mer om dem sen? Broderar du ut dem efterhand?