Hur ska jag tänka när…… 2 kommentarer


Känslor och attraktionslagenNär jag började studera Attraktionslagen så låg det mesta av mitt fokus på mina tankar och jag letade efter ”rätt” tankar och de tankar som var formulerade på ett sätt som gjorde att mina önskningar manifesterades. För varje önskan så letade jag ”rätt” tankar för jag tyckte inte jag hade tid att göra ”fel” eftersom jag ville att mina önskningar skulle attraheras omedelbums. Det jag inte visste då var att allt jagande och funderande kring rätt tankar bara fördröjde alla manifestationer och när jag märkte att det tog tid så jagade jag bara ännu mer efter ”rätt” tankar och så höll jag på ett bra tag tills jag äntligen förstod hur jag egentligen skulle göra. Tills jag äntligen förstod att det egentligen inte handlade om tankarna utan om något helt annat och det tänkte jag ta upp i det här inlägget.

Precis som så många andra så letade jag efter nya tankar för varje önskan som jag hade, tills jag insåg att det inte handlade om tankarnas formulering. Men det var en insikt som låg ganska långt inne för allt jag läste och hörde om Attraktionslagen handlade mest om tankarna och att det är de som skapar min verklighet.

Jag kom till insikt om väldigt många saker men det var just en insikt som jag tycker var väldigt viktig och det tänkte jag ta upp här i dag. Jag har pratat om det här många gånger tidigare men jag känner att det behöver lyftas igen och jag kommer garanterat skriva och prata om det igen. Den allra vanligaste frågan jag från er läsare är: 

Hur ska jag tänka?

Den frågan får jag oavsett önskan, det kan vara önskan att attrahera ett jobb, en partner, en bil, en bostad etc och mitt svar blir alltid detsamma:

Det spelar ingen roll vad du tänker – det som betyder något är vilka känslor dina tankar skapar.

Det är den vibration du sänder ut som attraherar det som manifesteras i ditt liv och det är dina tankar och dina känslor som sänder ut den attraherande vibrationen. Så när du ”väljer” dina tankar så ska du vara uppmärksam på vilka känslor de framkallar. Om dina tankar skapar glädje inombords så går tankarna i linje med din önskan men om tankarna skapar negativa känslor så går de i linje med avsaknaden eller bristen på din önskan.

poppy-flower-1324399_1280

 

Så då förstår du hur viktigt det är med dina känslor för de talar om för dig vilken typ av manifestationer du är på väg att attrahera. Känner du dig sur och grinig så kommer du attrahera mer som gör dig sur och grinig, känner du dig älskad så kommer du attrahera mer som får dig att känna dig älskad, känner du dig fattig så attraherar du mer fattigdom etc. Om du inte kan komma på en enda tanke som skapar positiva känslor kring din önskan så är det bättre att du släpper ämnet helt och istället fokuserar på något annat som gör dig glad.


En sak som varit väldigt viktig för mig var att inte tappa bort den nya vanan att tänka positivt. För det är väldigt enkelt att falla in i gamla mönster, speciellt i början innan den nya vanan blivit normaliserad så att den sker per automatik och det var därför jag skapade verktyget ”365 Dagar AL” där man inte bara blir påmind varje dag utan även lär sig hur Attraktionslagen fungerar. Du hittar mina e-kurser och ”365 Dagar AL” i webshopen som du hittar i menyn här ovan eller genom att klicka HÄR.

Jag har en grupp om Attraktionslagen på Facebook och du är välkommen att gå med i gruppen som du hittar HÄR.

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Hur ska jag tänka när……

    • Klokegård Inläggsförfattare

      Hej IngaBritt! Kursstarten blev framflyttad till den 2 oktober men det går fortfarande att hoppa på den. Du kan betala till konto i Swedbank med Clearing: 81828 och kontonr: 1341249736. Skicka mig ett PM på Facebook när du har betalat så får du länken till kursgruppen.