Jag är bäst i hela världen och satsar mer på bloggen! 14 kommentarer


Med Jante på axeln kan man tycka att rubriken är kaxig men eftersom jag har vräkt Jante så känns rubriken helt normal för jag, precis som alla andra är bäst i hela världen vilket jag återkommer till strax.

Först lite bloggsnack. 🙂 Jag började blogga för några år sedan och sedan tappade jag lite för jag blev mer och mer aktiv på framförallt Facebook och jag försökte sprida bloggen där. Men jag kände att Facebook inte gav mig det jag ville så jag bestämde mig för ett tag sedan för att satsa mer på bloggen för att nå ut till fler människor. Har du tips på hur man får fler läsare så lämna gärna en kommentar. Och så hittade jag via en annan blogg något som heter Besökstoppen som verkar vara ett ställe där man kan få fler besökare till bloggen. Har ni testat Besökstoppen? Vad tycker ni om det? Du kan läsa mer om Besökstoppen genom att klicka på bilden nedan:

Besökstoppen

Och så var det det där med att vara bäst i hela världen som jag nämnde tidigare. Jag är bäst i hela världen på att vara Cecilia Kärvegård, ingen annan gör det så bra som jag. Det handlar inte om att vara bättre eller sämre än någon annan för det handlar inte om att jämföra sig med andra. Vi är alla bäst i hela världen! Och det är också titeln på en e-bok jag skrivit om självkänsla. Och det här med självkänsla känns mer aktuellt den här tiden på året då vi matas med årstidsbundna rubriker som talar till vårt samvete. Nu ska vi alla banta och träna eftersom vi har syndat så hemskt genom att äta god mat och godis under helgerna. Och så kommer den ständiga frågan: Håller du ditt nyårslöfte?

OmslagNär det gäller att träna och äta nyttigt eller åtminstone balanserat så tycker jag det är aktuellt året runt. Jag tycker också det är helt naturligt att vi äter mer och kanske onyttigare under jul och nyår eftersom vi de helgerna ofta umgås mer än vad vi gör resten av året och umgänge är förknippat med trevliga matstunder. Och helt seriöst, hur många måltider pratar vi egentligen om? Vad spelar det för roll om vi sprider ut det på ett år? Så nu ska vi träna och banta bort våra hemska synder samtidigt som vi tvingas ha dåligt samvete över nyårslöften som vi inte kommer hålla.

Hur får jag nu det här att handla om självkänsla? Jo, med en vältränad självkänsla så blir du inte påverkad av medias rubriker, det du ser på Facebook, Instagram eller läser på andra bloggar. Sluta var så hård mot dig själv, träna upp din självkänsla och älska dig själv för du är en helt amazing människa med underbara kvaliteter. Du är en unik kombination av egenskaper, kunskap och personlighet som har rätten att stråla ut din skönhet genom ditt fantastiska leende! You Really Rock!!!

Du är en stjärna!

Du är en stjärna!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 tankar om “Jag är bäst i hela världen och satsar mer på bloggen!

 • Nett

  Så smart att satsa på bloggen, jag har bloggat i många år. Innan blogg hade jag blogg på hemsida som jag knåpade ihop med HTML-koder. Nu är saker och ting så mycket enklare. Finns en hel del tips på att få fler besökare, ett är att besöka en massa bloggar och kommentera. Det finns även en massa grupper inne på FB där man kan lägga ut sin länk på senaste blogginlägg, det ger delningar och fler besökare 🙂 Lycka till 🙂

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Ja, jag har upptäckt att jag tycker det är mer givande och roligare att vara aktiv på bloggen än på Facebook.
   Att besöka bloggar är något som jag börjat på sistone och det är jättekul. Tidigare så delade jag alltid länken i alla dessa blogg-grupper på Facebook men jag märkte att det gav inte fler besökare än om jag lät bli. På Facebook får jag massor av delningar av blogglänken och även en massa gillningar men det är väldigt få som faktiskt klickar på länkar på Fb verkar det som. 🙂

   Tack för tips!

   You Rock!!!

 • Geddfish

  Du är väldigt inspirerande. Fast, jag har gått alla såna kurser genom mitt jobb, har själv hållit i kurser, jag håller på och utvecklar mig för fullt, jag får en massa inspiration genom att läsa alla bloggar som finns till buds. Och – så finns ju DU! Självklart behövs repetition!
  Varm kram, Gerd

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Inspiration och nya formuleringar är alltid inspirerande. Att utvecklas är något vi gör hela livet och aldrig blir klara med. Vi utvecklas med förändringar och livets olika skeden.

   Tack för din fina feedback!

   You Rock!!!

   Kram till dig, Gerd!

 • Terese Engqvist

  Hej fina du!
  Tack för din kommentar och visst är det så. Våra barn är fantastiska på att visa sin kärlek <3
  Vilken härlig och inspirerade blogg du har. Jag blev så himla taggad av att läsa detta inlägg och det Sädu skriver är så sant.

  Ha en riktigt härlig helg!
  Kram Terese

 • Veronica

  Hej du kloka och inspirations rika människa. Klart Du är bäst på att vara den Du är för det finns bara en av Dig i hela vida världen. Vi ska vara stolta över oss själva, sluta jämföra oss med det s.k. normaliserade måttet för hur vi ska vara, agera och handla. Naturligtvis ska vi inte misshandla varandra verbalt eller fysiskt men förutom det så får vi vara den vi är, borde få vara den vi är ska tilläggas.

  Jag har aldrig varit så vänligt sinnad mot jante, han sticker mig i ögonen med sina vassa moralpinnar. Du kan inte, du duger inte..humbug säger jag på ren svenska.

  Från en sak till en annan så har jag bytt från lokabloggar.blogg.se till bloggplatsen och du är välkommen att följa mig där.

  Varm kram och trevlig helg på dig

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Att jämföra sig med andra är ett riktigt ofog som aldrig leder till något gott. Jag gillar inte heller Jante, jag har alltid haft så svårt att anpassa mig efter normer och då kan man inte hålla Jante i handen.

   Tack för att du delar med dig av din nya adress. Nu ska jag hälsa på där. 🙂

   You Rock!!!