Och så blev det klart med mer 4 kommentarer


rp_I-en-stad-org-238x300.jpgJag har haft en helt suverän dag på alla sätt och vis. Jag har fått 2 föreläsningar inbokade så den 4 Juni blir det Sundsvall och den 10 Juni kommer jag till Karlskrona. Detaljer kring lokal är inte riktigt klart i Sundsvall men det kommer snart, 😉

Och så fick jag så fin feedback om min föreläsning som jag höll i Malmö i lördags.

”Jag kan lova er att ni kommer att få en superbra föreläsning med Cecilia RockBabe Kärvegård. Jag var på hennes föreläsning här i Malmö, och den var så bra. Den positiva attityd och det positiva tänkande som Cecilia förmedlar är helt underbart.”

Klicka HÄR så kommer ni till min sida med föreläsningarna och där hittar ni även ett videoklipp om föreläsningen.

Och ikväll blir det mys med min älskade man då vi är helt barnfria ända till i morgon. 🙂

Inlägg 73 #blogg100

Du kanske också gillar:

 • Känslomässigt tröttKänslomässigt trött (8)
  Idag är jag väldigt trött känslomässigt efter gårdagens tråkiga besked som jag skrev om. […]
 • JubelJubel (2)
  Om någon skulle skriva en bok om ditt liv, skulle titeln då vara något i stil med Den […]
 • Dags för en makeover?Dags för en makeover? (4)
  Jag har haft en helt underbar lördag då jag har helt varit i min egen värld av tankar, […]
 • Redo att ta en risk?Redo att ta en risk? (6)
  Idag blev det klart att jag kommer till Eskilstuna den 19 Maj med Föreläsningen som […]
 • Gå utGå ut (2)
  Idag har vi fantastiskt väder här med rena värmeböljan så idag tänker ge mig ut och […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Och så blev det klart med mer