Rädda relationen 4 kommentarer


Hallå alla Härliga!

Omfamna glädjen

Omfamna glädjen

Charmiga måndag är äntligen här med nya äventyr. Helgen har varit så fantastiskt härlig och började i fredags med att vår 11-åriga dotter hade 3 kompisar som sov över här hemma så det var fullt ös. Jag tycker det är så kul när hon har sina vänner här hemma för det är så härligt att höra deras glädje. Och jag är så tacksam över att hon har så fina vänner som hon har. Och vi föräldrar till tjejerna har bra kontakt och vi har även ungefär samma värderingar och åsikter när det kommer till regler och uppfostran vilket är väldigt skönt.

Just nu så är det relationstema här på bloggen och jag märker att det blivit väldigt populärt för jag får många mail från människor som vill ha hjälp med sina relationer. Jag tror det till viss del beror på att de vill att relationen ska vara bra till julledigheten. Och de som inte tycker att de har råd att anlita mig som relationscoach får rekommendationen att köpa mitt coachingverktyg för relationer som innehåller allt de behöver för att framgångsrikt skapa den relation de så hett längtar efter. Så i dagens inlägg kommer en övning från coachingverktyget. Och i kväll presenteras Veckans Storlänkare som ni kan läsa mer om HÄR.

Coachingverktyget för relationer har blivit väldigt populärt och så här skrev Annica om vad coachingverktyget har gjort för henne och hennes man och jag säger bara Wow! Hennes mail fick mitt hjärta att bli alldeles varmt och tårarna rann nerför mina kinder. Jag älskar kärlek och jag älskar att se människor som älskar varandra. Kärlek är så vackert och det berör så härligt någonstans djupt därinne. Annika skriver så här:

Hej Cecilia!

Du ska bara veta vilket underbart kärleksbrev jag fick av min man för någon vecka sedan! Vi svarade av frågorna och funderingarna du hade och skickade svaren till varandra. Det han skickade till mig var bara … kärlek!

Ha en bra dag!! // Annika

Visst var det härligt att läsa Annikas mail? Jag är så glad över att det går så bra för Annika och hennes man. Visst är det härligt? Vill du också känna dig älskad? Vill du också ha kärleksbrev av din älskade? Du kan läsa mer om verktyget HÄR.

Här kommer en övning som du får i Lovemail nr 5, i 365 Dagar KR – Din guide till en Kärleksfull Relation.

heart-159637_1280Lovemail 5

Du tycker säkert ibland att det mesta är din partners fel och om bara din partner ändrade på sig så skulle ni få den perfekta relationen. För du har faktiskt gjort precis allt för att det ska bli bra medan din partner inte anstränger sig ett dugg. Men oavsett hur många fel och brister din partner har så finns det ett faktum som inte går att bortse från och det är att du kan inte ändra på din partner. Och det är ju tur för det innebär att din partner inte kan ändra på dig. Och det är ju något vi alla egentligen vet men ändå så ser jag så ofta i relationer att många lever på hoppet om att kunna förändra sin partner. Det kan ändå kännas lite nedslående att du inte kan förändra din partner. Men lugn, jag ska berätta en liten hemlighet för dig när det gäller att ändra på sin partner för det finns faktiskt ett knep som får din partner att ändra sig. Men först kör vi en liten övning.

Övning:

Vad är det hos din partner som du älskar så mycket? Vad är du stolt över hos din partner? Vad uppskattar du hos din partner? Släpp alla hämningar och skriv en så lång lista du bara kan med alla härligheter som du ser hos din partner. Som hjälp så kan du tänka dig tillbaka i tiden och komma ihåg vad det var som fick dig att bli galet förälskad.

Och i morgon så ska jag avslöja hemligheten om det lilla knepet för att förändra din partner.

Du är underbar!

Vill du också ha 365 Lovemail? Läs mer HÄR.

Och eftersom det är relationstema här på bloggen så kan du ställa  dina relationsfrågor och få svar från mig, Relationscoachen. Ställ din fråga HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Rädda relationen