Undvik dessa 7 saker för att manifestera det du önskar 2 kommentarer


Hallå, alla Härliga!

Jag brukar föredra att ge tips för hur man ska göra men jag har märkt att många har lättare att ta till sig tips för hur man inte ska göra så idag tänkte jag berätta om 7 saker du ska undvika för att manifestera det du önskar enligt Attraktionslagen. Om du gör de här 7 sakerna så kommer du fortsätta manifestera oönskade saker i ditt liv. De här 7 sakerna hjälper dig till den absolut viktigaste nyckeln när det gäller att manifestera dina önskningar och det är att vara lycklig.

Du har väl inte missat AttraktionslagsAkademien? Läs mer om den HÄR.

7 saker att undvika för att manifestera det du önskar i ditt liv:

1. Älta det förflutna
Att ständigt återuppleva smärtan av det förflutna genom att älta det som varit håller dig fast i negativitet, skuld, ilska och sorg. Det leder till att du manifesterar mer negativt i ditt liv. Du manifesterar mer saker som skapar de negativa känslorna. Håll dig istället fokuserad på nuet och allt det goda som finns tillgängligt för dig här och nu så kommer du manifestera ännu mer saker som skapar positiva känslor.

 

rp_girl-silhouette1-202x300.jpg2. Fokusera på det negativa
Oavsett om du är lycklig eller inte kommer jobbiga saker hända i livet. Människor som medvetet manifesterar saker de önskar fortsätter inte fokusera på det negativa hur lång tid som helst utan de går så småningom vidare och släpper taget om det som hänt. De rör sig medvetet förbi negativa situationer och tankar med avsikt att fokusera på det positiva i deras liv för att attrahera ännu mer positiva saker i deras liv.

3. Att bära agg
Med övning och medvetenhet så är det fullt möjligt att lära sig att inte bli arg eller frustrerad över andra människor. Tyvärr är det väldigt vanligt att låta andra människors beteenden styra över våra känslor och att gå omkring och vara arg och frustrerad är som att släppa en kall, våt filt över glädjen. När vi bär agg eller går omkring och känner oss kränkta så finns det inget utrymme för glada känslor och vi stänger positiva manifestationer ute från våra liv.

4. Glömma uppskattningen
En av de bästa vanorna vi kan ha är att uttrycka uppskattning. Uppskattning ökar verkligen din känsla av lycka. När du glömmer att uppskatta allt härligt som du faktiskt har i ditt liv så förnekar du samtidigt dig själv en stor källa till glada känslor. Människor som medvetet attraherar härliga saker in i deras liv är noga med att uppmärksamma det som de uppskattar.

5. Räkna med att andra ska göra dig lycklig
Det är väldigt vanligt att vi tror att lycka kommer från andra människor. Om de beter sig som vi vill att de ska bete sig så blir vi lyckliga. Vi tror att andra kan göra oss lyckliga genom att säga vissa saker, fylla alla våra behov eller ge oss vad vi vill. Men naturligtvis så kan inte andra människor göra oss lyckliga och det är heller inte deras uppgift. Lyckan kommer inifrån oss själva och att vänta på att andra ska göra oss lyckliga bidrar bara till vårt missnöje. Sätt som dagligt mål att du ska vara lycklig och du kommer snart märka en väldigt positiv förändring då du börjar manifestera det du önskar.

6. Skvaller
Att prata illa om andra människor är en ful ovana som sårar andra och får dig själv att må dåligt innerst inne. Du förnedrar och förminskar dig själv när du finner nöje i att prata om andra människors smärta, svårigheter, eller dåliga beteende. Och det leder till att du manifesterar sådant som får dig att känna mer av de känslorna.

7. Att fokusera på fysiska brister
Alla människors kroppar ser olika ut, inte ens tvillingar är identiskt lika. Ingen människa är helt perfekt men alla har något. Lyckliga människor gör vad de kan för att förbättra sitt utseende eller fokusera på det som de är nöjda med. Om du fokuserar på dina fysiska brister minskar du din självkänsla och undergräver den du är innerst inne vilket leder till att du känner att du inte förtjänar allt det goda som du önskar dig.

 

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Undvik dessa 7 saker för att manifestera det du önskar

 • Carina

  Allt det där veet jag ju..men varför är det alltid ”lättare” att falla, tycka synd om sig själv..bli ett offer? Känns som att det är lättare att va negativ ist för att se det positiva som finns?! Ååh, vad det är svårt ibland..

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Hej Carina!

   Stort tack för din kommentar. Det är enklare med det negativa för att det är en vana som du haft i många år. Nu har du ju tagit det absolut största steget som är att se att du har negativa tankemönster och med den medvetenheten kan du nu bestämma dig för att skapa nya vanor.
   Kom ihåg att det är mycket roligare att ha kul!

   You Rock!!!