6 ½ vecka senare! 3 kommentarer


Nu är det lite drygt 6 veckor sedan jag flyttade bloggen hit från Blogspot.  Det har skett utan några större missöden om vi bortser från läsarantalet.

Jag var in och tittade på statistiken för min ”gamla” blogg och såg att jag har fler besökare på den bloggen som inte uppdaterats sen den 8 januari än vad jag har här. Jag vet att Google ser den här bloggen som en ny sajt och därför hamnar den långt ner i sökresultat men det kan inte vara enda anledningen för de flesta besökarna kommer inte från Google.

Vet du?

Hur lyckas man på bästa sätt ”få med sig” läsarna från en blogg till en annan? Skriv dina bästa tips i kommentarsfältet.

Ha din bästa kväll!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “6 ½ vecka senare!