deppig


Hjälp!!! Mitt liv suger!

101 tips, slideHär har det varit fullt upp med skrivande, glädje och nya idéer. Jag måste få säga att jag stortrivs med livet just nu. Och en rolig sak som pågår i min skalle just nu är att jag får en massa idéer om saker som jag vill lära mig och saker som jag vill uppleva. Jag vill lära mig att hjula, gå ner i spagat och så vill jag ta gitarrlektioner för att fräscha upp mina kunskaper så jag kan börja spela spansk musik. Och så skulle jag vilja åka till Louisiana Mudfest nästa år. Det verkar superhäftigt och det är något som återkommer i September varje år.

Som ni förstår så är jag ganska långt ifrån ett liv som suger just nu men jag har varit där väldigt många gånger så jag tänkte ägna dagens och morgondagens inlägg till att just prata om vad man kan göra när livet suger. I morgon kommer mitt nästa inspirationsbrev ut med bland annat 5 suveräna tips. Om du inte prenumererar på mitt inspirationsbrev så kan du göra det genom att klicka HÄR. När du blir prenumerant så får du också en gratis Pdf med 101 suveräna tips för en roligare vardag.

Då kör vi igång tips för hur du kan göra när livet suger.

(mer …)


Det nakna misslyckandet 6 kommentarer

SolI går var det en ganska härlig dag och det kändes som att livet flöt på. Det hände inget speciellt men jag njöt livet precis som det ska vara. Idag känner jag mig enormt frustrerad och misslyckad och dagens inlägg kommer vara ganska jobbigt att skriva för jag kommer än en gång prata om det man ogärna pratar om. Den frustration jag känner nu sitter som en jobbig och klibbig klump i magen och känns som en stor muskelknuta vilket det troligtvis är. Rent fysiskt så hämmar det blodflödet till mina inre organ i magen vilket i längden inte är bra för min hälsa.

Vill du läsa de andra delarna om min resa så hittar de dem här:  Del 1, Del 2, Del 3,Del 4,Del 5, Del 6, Del 7, Del 8, Del 9, Del 10, Del 11 De mest delade inläggen är del 1, 4 och 8. (mer …)


Den nakna tröttheten 2 kommentarer

TältDet här inlägget är en fortsättning på det inlägg jag skrev igår som hette ”Den nakna sanningen”. Det inlägget var starten på en serie där ni får följa mig från botten till toppen där jag har bestämt mig för att vara helt ärlig med vad som pågår. Det inlägget fick stor uppmärksamhet på Facebook och jag blev helt förvånad över alla underbara kommentarer. Jag trodde faktiskt inte att någon skulle läsa det. Som det brukar vara med blogginläggen, det känns som om det knappt är några som läser. Så när jag lade mig igår kväll låg jag faktiskt vaken väldigt länge och tänkte på alla kommentarer jag fått och jag funderade en del över dagens inlägg. Jag kände också där jag låg och funderade att alla kommentarer på något sätt påverkade mig och det jag tänkte att jag skulle skriva idag. Jag somnade sent och vaknade inte förrän halv tio idag. Jag kände mig bakfull vilket jag alltid gör när jag har sovit för lite eller somnat sent och vaknat sent. (mer …)


Den nakna sanningen 6 kommentarer

En bukett jag plockade till vår loppis idag.

En bukett jag plockade till vår loppis idag.

En gång när jag var hos läkaren så frågade han vad jag jobbade med och jag svarade att jag var Beteendevetare och Diplomerad stresskonsult. Som svar på det konstaterade läkaren att jag aldrig blev stressad. Det skulle ju i så fall betyda att en läkare aldrig blir sjuk, att en bilmekaniker aldrig får problem med sin bil, att en frisör aldrig kan få kluvna hårtoppar osv. Men, jag förstår hans uttalande för jag möter det ganska ofta. Eftersom jag jobbar med att inspirera, positivt tänkande, mental träning mm så märker jag att folk tror att jag alltid är glad och att mitt liv surfar på en rejäl räkmacka. (mer …)