Telia


När man inte kan påverka. .. 6 kommentarer

Det här är första gången jag bloggar från mobilen och adminpanelen ser ut ungefär som på datorn bortsett från att den är mycket mindre. Anledningen till detta är att vi har något fel på vårt internet. Tyvärr så betyder det att jag inte kan publicera sista delen i serien om 7 saker att komma ihåg när livet suger för det inlägget har jag på datorn. Jag kan heller inte skicka ut mitt nyhetsbrev. Jag känner mig lite begränsad men känner samtidigt att det här är spännande. I morgon kommer jag åka in till stan och sätta mig på ett café och jobba så då kan jag blogga som vanligt och skicka ut nyhetsbrevet. Godbitarna i nyhetsbrevet är dels 10 småvanor som minskar din lycka och dels får prenumeranterna 100:- rabatt på en produkt i min webshop. Om du vill ha mitt inspirerande nyhetsbrev så kan du antingen klicka på knappen till höger där det står 101 gratistips eller så kollar du i tidigare inlägg.

Det går så långsamt för mig att skriva på mobilen jämfört med datorn så jag väntar till i morgon med att svara på era kommentarer. Jag ser fram emot att sitta inne i stan och jobba i morgon för det ska bli spännande att se vad jag möter för människor. Det tråkiga idag var att Telia ska skicka en tekniker på måndag, vilket känns som en evighet och det roliga i dag var ett pm från en journalist som vill intervjua mig inför en artikel i Aftonbladet, så vi har bokat in intervjun till på måndag.

Så,  jag sitter nu i en situation som jag inte kan påverka och det positiva fokus jag valt här är att det här är spännande. Ett avbrott i min vardag som ger mig chansen att ägna min tid på annat än jag är van vid. Jag hade kunnat välja att gräma mig över att nyhetsbrevet inte kommer ut som jag lovat,  jag hade kunnat välja att svära och gorma över att Telia inte skickar någon tekniker förrän på måndag, jag hade kunnat välja att stressa upp mig till max. Men jag vet att det inte tjänar något till så därför har jag valt ett positivt fokus och det här känns verkligen som ett spännande äventyr.

Jag önskar er en skön kväll så hörs vi vidare i morgon.

You Rock!!!