Attraktionslagen – 3 nybörjarmisstag 2 kommentarer


Livet är fantastiskt!

Hallå alla Härliga! För drygt 2 dagar sen så kom jag hem till Gran Canaria efter att ha varit i Sverige för att fira mina barnbarns 5-årsdag. Det var 5 fantastiska dagar i Sverige med massor av kvalitetstid med min dotter och mina 3 barnbarn. Den här gången så var det inte så svårt att åka ifrån dem eftersom jag åker tillbaka till Sverige i juni så vi ses snart igen. Idag tänkte jag dela med mig av 3 nybörjarmisstag som de flesta gör när de börjar med Attraktionslagen.

Du kanske har läst boken The Secret, sett filmen eller kommit i kontakt med Attraktionslagen på något annat sätt och insett att Attraktionslagen är lösningen på alla dina tråkigheter. Och så har du satt igång och gjort precis som det står, men ändå så händer inget. Det kommer inga pengar, inget jobb, ingen partner, ingenting av det du önskar kommer utan snarare så verkar vissa saker bli sämre. Känner du igen dig? Jag lovar, du är inte ensam för så blir det för de flesta så idag delar jag med mig av 3 vanliga misstag man gör i början och om du undviker dessa misstag så kommer du snart se att saker börjar bli mer positiva.

3 vanliga misstag att undvika!

 1. Begränsar Attraktionslagen! När människor sänder ut sin önskan så är det vanligt att de börjar räkna ut hur deras önskan ska komma. Det här är dock inte vår uppgift utan det är Attraktionslagens uppgift. När vi försöker räkna ut hur vår önskan ska komma så begränsar vi Attraktionslagen. Attraktionslagen har ett oändligt antal möjligheter att leverera vår önskan men om vi bestämmer att vår önskan endast kan komma på ett speciellt sätt så begränsar vi Attraktionslagens alla möjligheter att leverera. Det finns massor med sätt som vår önskan kan levereras på som vi inte känner till, men det gör Attraktionslagen. En annan sak som också är vanligt är att när vi bestämt oss för vad vi önskar och sen inte kan se hur vår önskan ska kunna komma så minskar vi eller helt tar bort vår önskan och bestämmer oss för att det är omöjligt och då kan inte Attraktionslagen leverera.
 2. Struntar i det enkla! Vi är ofta uppvuxna med att man ska kämpa om man vill komma någonstans här i livet. Du har säkert hört uttryck som : lön för mödan, det ska löna sig att arbeta hårt, blod svett och tårar, vill man komma någonstans så måste man jobba hårt, ju större uppoffring desto större belöning etc. Och när man då börjar studera Attraktionslagen och läser om olika övningar och tekniker så är det väldigt vanligt att man hoppar över vissa saker för de verkar alldeles för enkla så de kan ändå inte fungera. Och det är just det som är grejen med Attraktionslagen att det är så enkelt. Man kan egentligen säga att alla övningar och tekniker har samma syfte och det är att höja din vibration. Så när du söker övningar och tekniker ska du helt enkelt välja att göra dem som känns roligast och mest inspirerande för de kommer fungera bäst för just dig.
 3. Inte tillräcklig kunskap! Som jag alltid säger så är Attraktionslagen väldigt enkel men för att nå den insikten så behöver du kunskap om hur Attraktionslagen fungerar. De allra flesta som inte lyckas attrahera sina önskningar med hjälp av Attraktionslagen misslyckas för att de helt enkelt inte har förstått hur den fungerar. Attraktionslagen säger att lika attraherar lika vilket betyder att du ska vara glad innan du får det du önskar för då kommer din önskan att komma till dig. Allt handlar om vilken vibration du sänder ut och det vet du om du iakttar dina känslor. Positiva känslor har en hög vibration som matchar positiva saker. Negativa känslor har en låg vibration som matchar negativa saker. Så när du lär dig mer om hur Attraktionslagen fungerar så kommer du se var du ska börja göra förändringar så att du kan attrahera in dina önskningar. Och de som misslyckas med att attrahera in sina önskningar brukar lyckas väldigt bra med att attrahera in mer negativa saker i sina liv just på grund av att de inte förstått grunden i Attraktionslagen. Ofta ger de upp då helt ovetandes om att deras önskningar väntade runt hörnet och hade kommit om de bara hade lärt sig mer om hur det fungerar med känslor och vibrationer. Din önskan är inte långt borta om du bara har lärt dig hur Attraktionslagen fungerar.

Vill du lära dig mer om hur Attraktionslagen fungerar och hur du ska göra för att Attrahera dina önskningar? Läs då mer genom att klicka HÄR.

Här nedan kan du se den här månadens mest sedda YouTube-klipp från min kanal.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Attraktionslagen – 3 nybörjarmisstag

 • Åsa Svensson-Westman

  Har gått flera kurser och först nu när jag gick den sista trillade sista biten in.
  LÅT attraktions lagen fixa hur saker kommer till dig…
  Jag har kämpat med att få in kunder (gratis medlemskap och man får 1-5% cash back) till Cashback world
  i min lina – man får pengar när man handlar tex på cirkelk, citygross, plantagen och många flera ställen i 47 länder–
  Jag har tjatat på alla mina vänner de säger det kan inte stämma – jag vill inte vara med.
  TILL SIST GAV JAG UPP – sa hjälp attraktionslagen -Hur gör jag – och satte mig ner i lung och ro – och såg framför mig hur folk kom springande efter mig och sa du jag vill ha det där gratis medlemskortet – skicka länken – det kom folk från alla håll…
  Sedan släppt jag det hela, döm av min förvåning redan nästa dag fick jag mail att en av mina kompisar ville nu vara med och så har det fortsatt. TACK att du finns och att du lär ut så att man kan hitta tillbaka och hela tiden få nya AHA upplevelser.

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Hahaha, underbart exempel på hur Attraktionslagen fungerar, när vi släpper taget så ger vi Attraktionslagen möjlighet att leverera våra önskningar. När vi kliver ur vägen för oss själva så löser sig allt på helt underbara sätt och så enkelt så vi inte behöver anstränga oss. Livet är en fantastisk gåva och det är så underbart att leva!

   You Rock!!!