Böcker som rockar fett! 5 kommentarer


Här kommer några boktips på bra böcker 
som jag varmt rekommenderar!

Slow – Lev livet långsamt av Carl Honoré, handlar om, hur man kan finna sitt eget tempo – det rätta tempot i livet, för dig och mig . Den ständiga kapplöpningen drabbar vår livskvalitet och vår hälsa, menar Slow-förespråkaren Carl Honoré. Så här är en bok om att få ut så mycket som möjligt utan att stressa ihjäl sig.

67:-, klicka på bilden så kommer du till bokshopen där du kan läsa mer.

Att välja glädje! av Kay Pollak. Ja, Kay Pollak är ju Kay Pollak. Jag har alltid gillat honom. Det är ju så tråkigt att inte vara glad och i den här boken bjuder Kay på väldigt tänkvärda ord och många nyttiga och bra övningar. En bra bok för att välja glädje i livet! Rockar fett!

69:-, klicka på bilden så kommer du till bokshopen där du kan läsa mer.


Bli av med din oro. Robert L. Leahy. I den här boken presenterar Robert L. Leahy ett sjustegsprogram för att bli av med oro. I boken identifierar han olika oros-beteenden och olika oros-områden. I boken får man lära sig hur oron fungerar och varför man oroar sig. En väldigt bra bok för att komma till rätta med onödig oro.

67:-, klicka på bilden så kommer du till bokshopen där du kan läsa mer.

 Energitjuvar, Ingalill Roos. I den här boken får du råd om hur du lär dig känna igen handlingsmönster, kommer till insikt om att skulden inte är din och börjar sätta gränser. Du får också insikt i vad en energitjuv är för något och hur du känner igen en. Jag har skrivit om energitjuvar i ett tidigare inlägg; Energitjuvar.
 69:-, klicka på bilden så kommer du till bokshopen där du kan läsa mer.

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 tankar om “Böcker som rockar fett!

 • millandante

  Tack för de tipsen! Slow kände jag inte till, men passar ju mig perfekt:)
  Vad roligt att din bok ska få ett ISBN!!!
  KRAM

 • Johanna

  Tack för tipsen rockbabe!
  när spanien är avklarat ska jag minsann "klicka hem" en rockstjärnebok för att fortsätta det här härliga livet och klara vintern, och vem vet, kanske promota boken lite mer än bara muntligt 😉

  have a rocking night!

  (f.ö. blir man rätt trött när man är rockstjärna i madrid en hel natt och sen går till skolan, men själen är som ny!)

 • Den nakna coachen

  Underbart!
  Jag ÄLSKAR att du tar plats och står stadigt i den du är. Blev riktigt glad när jag såg din bok bland alla andras böcker. Så gör en riktig Rockstaaar!!!

  Love it!!

  /Linda