Det har Rockstjärnestatus! 5 kommentarer


Bloggutmaning!

I går skrev jag ett väldigt uppskattat inlägg, Ta din tid!, om vikten av att ta tid till sig själv, det som jag brukar kalla för konstruktiv egoism. Glädjande nog så hittade jag ett härligt inlägg på bloggen Framgångsbyrån där Inger beskriver hur hon gör och varför hon bokar in Ingerkvällar. Läs om egen tid hos Inger HÄR!

Bild lånad från Framgångsbyrån!

Inger kallar sin tid för Ingerkväll och på bloggen ställer hon frågan vad kallas din? Mitt svar blir att min tid har Rockstjärnestatus och jag vill föra frågan vidare.

Vad heter din tid?

Utmaning till alla bloggare!

Vi drar igång en hel tid-rörelse i blogg-världen. Så sprid vidare och skriv inlägg om din tid och fråga dina läsare vad de kallar sin tid. Om inte annat så inspirerar vi till att fler tar sin tid i glädje! Det här vill jag se på massor  med bloggar!

Hit med lite härligheter, nu bjuder vi in glädjen!!!

Tack Inger för fortsatt inspiration!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 tankar om “Det har Rockstjärnestatus!

 • Framgångsbyrån STHLM.

  Strålande! Paying it forward! Det här är en viktig inspiration i min mening. Jag var så lycklig sist jag tog beslutet och tänk så lätt det var att tappa bort! jag har saknat det, stort. I mitt fall känns det extra tungt att kvällen har mitt namn, går inte att missförstå vem som har ordet liksom! 🙂 Ikväll ser jag fram emot nypremiär, jag ska njuta musik hemma, läsa en bok och sedan sova tidigt! Av med telefonen, datorn och tv.n.
  Jag ser fram emot tidsrörelsen som skapats och håller utkik!
  ha en fin dag nu!
  Inger

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Visst är det ett fascinerande fenomen, Inger, att det är så lätt att ”tappa” vanor som man mår bra av? Jag är själv likadan. 🙂

   Nu kör vi utmaning här!

 • Marie-Louise Nilsson

  Hej
  Jag ska genast skriva om egen tid i min blogg och länkar givetvis hit. Min egen tid har inte fått något namn ännu, men jag kände att det behövs så den får jag fundera på lite..:) Men det jag gör är att meditera varje dag minst 10 minuter med musik i bakgrunden när vatten har stort inslag. Havsvågor, bäckar, regn eller något sånt. Om jag är vid havet så ger jag mig egentid varje morgon vid just havet och umgås med det en timme eller så. Balans och harmoni. Tack för idén! Nu ska jag in till mig och fortsätta. Kram Marie-Louise