Du är fantastisk! Del 1!


När det gäller en sak så är du bäst i hela världen! Du är bäst i hela världen på att vara du, det finns ingen annan som gör det så bra som du.
Men vet du hur bra du egentligen är? Känner du till dina styrkor och svagheter? Är du medveten om hur mycket du kan och vad du kan?

Nu kan ni är på bloggen ta del av 5 övningar för att stärka din självkänsla och komma närmare den du är för att skapa mer Rockstjärnestatus i Ditt Liv.

Häng med!

Det kan vara bra att några gånger om året göra sådana här övningar för att få större insikt i hur bra du faktiskt är. Det är också ett sätt att se att du är Rockstjärnan i Ditt Liv!

Här följer den första övningen och det du behöver är papper, penna, skön musik och en stund för dig själv. Jag önskar dig lycka till och tar gärna emot feedback via Mail eller i kommentarsfältet.

Jag är fantastisk! Del 1:

Den här övningen går ut på att ta reda på vad du faktiskt kan och är bra på. Det är inte säkert att du kommer på allt vid samma tillfälle så ha din lista tillgänglig så du kan fortsätta fylla i när det dyker upp nya saker i dina tankar.

* Börja med att skriva ner alla utbildningar som du har på alla nivåer, oavsett om det är universitetsstudier eller en studiecirkel.
* Skriv sedan ner allt du lärt dig på annat sätt till exempel genom arbetet, sådant du läst dig till eller lärt dig på egen hand, språk du har lärt genom att resa, sådant du lärt dig genom trial and error osv.

Grattis! Du har nu tagit första steget mot att finna Rockstjärnan inom Dig!
Nu har du en bra överblick över vad du kan och att du faktiskt kan något.

Tyckte du den här övningen var bra? I boken ”Rockstjärnestatus i Ditt Liv!” får du, för 39:-, fler tips för hur du skapar det liv du vill ha. Klicka HÄR för att läsa mer!

Genom att gilla Rockstjärnestatus i Ditt Liv på Facebook så kommer en påminnelse där när nästa del publiceras!

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *