Kan man älska måndag? 14 kommentarer


Jo, det går att älska måndagar! Det finns varken naturlagar eller juridiska lagar som säger att måndag måste vara en hemsk dag. Det som avgör om måndag är älskad eller hatad av dig är din attityd och dina tankar kring dagen.

När jag vaknar på måndag morgon så känner jag: äntligen är charmiga måndag här! Redan på söndag kväll så känner jag längtan till måndag morgon och jag brukar nästan ha svårt att somna för jag är så förväntansfull.

Charmiga måndag!

God morgon!

Jag älskar måndagar för den dagen känns som en ny början på ett nytt äventyr för mig. Måndag för med sig nya möjligheter och startar det nya äventyr som veckan är för mig. Jag vet att många hatar måndagar men det är faktiskt bara en tankekonstruktion. Och jag har lärt mig hur jag ska styra mina tankar för att få ett liv med mer glädje. Ingen tjänar på att jag vaknar på uruselt humör bara för att det är måndag. Däremot har jag massor att vinna på att vakna med glädje, trots att det är måndag.

Du bestämmer själv vilka tankar du ska ha och väljer alltså om du vill ha en charmig måndag eller en hatad måndag. Så sätt Rockstjärnestatus på din vecka genom att starta med en charmig måndag.

Vill du veta mer om hur du med dina tankar kan bestämma hur din dag ser ut så klicka HÄR!

You Rock!!!

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 tankar om “Kan man älska måndag?

 • Veiken

  Självklart kan man älska alla dagar! Det beror helt och hållet på vad man fyller dom med. Alla dagar blir inte lika välfyllda, men det vet man ju inte från början! 😉

 • mittilivetochjag

  Nu ser jag måndagar som en ny början. Tex så börjar jag (som de flesta) med just måndagen när jag ska ändra på någonting i mitt liv. Jag älskar även måndagar när jag har ett jobb jag tycker om eller som när jag var liten och saknade klasskamraterna och äntligen fick gå till skolan igen. Men det är ju när man har ett jobb (eller skola) där man inte trivs som det blir problem med måndagar. Själv vägrar jag att ha ett jobb där jag vantrivs! Att hata måndagar säger en hel del om vad man tycker om sitt jobb tror jag. Om det inte handlar om att man har festat hela helgen och är helt slut när måndagen kommer förstås! 😉

  Kram!
  (Kul att du hittade min blogg)!

 • Annelie

  Ja, tyvärr är väl vi människor så ”bortskämda” att vi tar allt för givet,,, många som klagar på småting som t.ex att det är en måndagsmorgon och ny arbetsvecka står inför dörren.
  Men, herregud,, vi kan kliva upp, vi har ett jobb, vi lever och har det bra..

  Så dina ord är sååå sanna och kloka,,, alla borde läsa just DIN blogg.
  Ha det bäst tjejen och sköt om dig.. // Kram Annelie

 • TjockMorsan

  Hejsan!

  Tack för att du lämnade ett avtryck på min blogg. Det där med att tänka positivt jobbar jag på och visst gör det skillnad när man lyckas med den bedriften. 🙂

  Ha en härlig måndag!
  KramKram!

 • Eva

  Måndagen är mindre bra om jag jobbar då det krävs mer av personalen men jag har lärt mig att strunta i det o gör allt i min takt tänker inte stressa för att andra haft en ledig helg t ex-……som i dag är jag ledig hurra för måndag 🙂 önskar dig en ljuvlig dag kram

  • Klokegård Inläggsförfattare

   För om du lät dina jobbmåndagar påverka ditt humör så har du gett bort kontrollen för dina känslor till jobbet. 🙂

   Njut din lediga måndag! 🙂

   Rock On!

 • anki

  Jag har alltid älskat alla dagar, bara tanken på att jag vaknade, kunde stiga upp själv, fått en ny dag. De e en fantastisk dag, en fin dag i mitt liv oavsett vad dagen heter.
  Kramiz