Livsstilsdesignern Tipsar! 2 kommentarer


Kristian och Cecilia skriver!

Jag tänkte faktiskt tipsa Er om en bok som inte kommit ut än men som är på väg. Boken heter ”Nytt jobb” och är skriven av journalisten, författaren, karriärcoach och karriärjournalist för tidningen Metro, Kristian Borglund. Jag har själv varit med och bidragit till boken så därför har jag fått läsa boken innan den kommit tryck och jag kan bara säga att den är väldigt bra. Söker du jobb så är det här den perfekta handboken för dig. När boken kommer ut så kommer det gå att köpa den från min blogg också.

Kristian Borglund
Cecilia Kärvegård

Kristian har i år gett ut gratisboken ”De femton hetaste karriärtipsen i världen”. Klicka på bilden nedan för att ladda ner den.

Du kanske också gillar:

 • Nytt Jobb!Nytt Jobb! (3)
  Jag berättade i ett tidigare inlägg: Livsstilsdesignern tipsar, om en bok som heter Nytt […]
 • Det Rockar!!!Det Rockar!!! (4)
  Jag är så glad idag! Och när jag är glad så händer det bara roliga saker så jag får en […]
 • Marknadsföring Enklare och Roligare!Marknadsföring Enklare och Roligare! (1)
  Om du har vill att en snickare ska komma till dig och laga en dörr, är du då intresserad […]
 • Du är en Rockstjärna!Du är en Rockstjärna! (5)
  Camilla Photography! Det här är ett utdrag ur en artikel som jag […]
 • Välkomnande ledarskap!Välkomnande ledarskap! (2)
  Det välkomnande ledarskapet! Just nu så läser jag en bok skriven av Jan […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Livsstilsdesignern Tipsar!

 • Helena

  Tänkte på ditt förra inlägg.Tänk vilka avtryck man lämnar hos andra ibland positivt men andra gånger kan det vara åt andra hållet.O oftast vet man ingenting om det…Jag försöker dela med mig av det jag kan för jag har 'fått'så mycke av andra!O jag blir GLAD av att dela med mig 🙂
  Ha det bra!
  Kram från mig!