Vill du tjäna pengar på din blogg? 5 kommentarer


Jag har nu ordnat så att du som vill tjäna pengar på din blogg kan bli affiliate till min Bokshop. Om du registrerar dig som affiliate så får du en egen länk och när folk handlar genom din länk så tjänar du 30%. All distribuering av böckerna sköts härifrån så det enda du behöver göra är att sälja böckerna och sedan kassera in din provision. Kanon!

Läs hur du gör genom att klicka HÄR!

Thinkstarnew

Du kanske också gillar:

 • Vad skulle du göra?Vad skulle du göra? (0)
  Jag hittade en tävling på nätet där man kan vinna 50 000:- till att göra det man drömmer […]
 • Tips för att hantera energitjuvar.Tips för att hantera energitjuvar. (27)
  Efter en underbar helg så har vi äntligen Charmiga måndag här. I helgen har jag pysslat […]
 • Nytt utseende?Nytt utseende? (2)
  Som ni ser så har jag nu ett Facebook Timeline tema här. Jag vet inte vad jag tycker […]
 • Vinn min bok!Vinn min bok! (3)
  Just nu lottar jag ut 1 ex/10 tävlande av min E-bok som du ser på bilden ovan. Klicka […]
 • Oj, så roligt!Oj, så roligt! (5)
  Sedan jag släppte min senaste E-bok så har jag fått massor med nya läsare vilket jag […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 tankar om “Vill du tjäna pengar på din blogg?

 • Reseblogg

  kram på dig Cecilia! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den via facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli 🙂 Du uttrycker dig på ett väldigt unikt sätt. Jag skriver själv en reseblogg om Kina, inte riktigt samma tema som du kanske 😉

  Fortsätt skriva! Kram <3

  /Andreas

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Kram, Andreas!

   Stort tack för din fina kommentar! Det värmer verkligen och visar mig att jag är på rätt väg. Vad roligt att du följer min blogg! 🙂

   Resor är ett av de bästa sätten att hitta sin inre styrka och få kontakt med sitt inre. Att resa är så utvecklande på många olika plan, tycker jag. 🙂