1 år och 1 000 inlägg senare! 5 kommentarer


Den 30 oktober 2010 såg den här bloggen sitt ljus och de första inläggen publicerades. Och nu har jag publicerat 1000 inlägg här på bloggen. Och så slog det mig att det här måste vi ju fira! Eller hur?
Rockstjärnestatus i Din Vardag!

 Och på riktigt Rockstjärnevis så firar vi en hel vecka med generositet. Dagens Affirmation har blivit väldigt populärt så därför tänkte jag ge bort en pdf med affirmationer som jag satt ihop. TILL ALLA SOM VILL HA DEN!!!!

Så här gör Du:

* Få Affirmationerna: Vill du ha pdf:en med ”Affirmationer” gå först in på Facebook och gilla sidan Rockstjärnestatus. Skicka sedan ett mail till mig Cecilia och skriv Firar i meddelanderaden så skickar jag den till dig

* Vinn e-boken: Tävla om e-boken ”Rockstjärnestatus i din Vardag” genom att skriva en kommentar på bloggen och gilla Rockstjärnestatus! på Facebook. Varje dag lottar jag ut en bok! Pågår till den 28 november.

Bjud på dina inre härligheter idag!

Du kanske också gillar:

 • En gåva till Dig!En gåva till Dig! (2)
  Du är bäst i hela världen på att vara Du! Så här vill jag ge en present till alla […]
 • Ny bok om relationer!Ny bok om relationer! (4)
  Jag håller just nu på och skriver en bok om relationer som jag i första hand kommer ge […]
 • 5 tips för inre styrka5 tips för inre styrka (1)
  1. Sluta nedvärdera dig själv  Våga säg vad du är bra på och minska ned på pratet om […]
 • Dagens 4, 22 maj!Dagens 4, 22 maj! (0)
  Så var det dags för Dagens 4! Dagens 4 består av 4 utmaningar och du kan välja själv […]
 • Dagens Affirmation!Dagens Affirmation! (0)
  Jag hittar glädje i min vardag! Eftersom vi firar hela den här veckan så ger jag […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 tankar om “1 år och 1 000 inlägg senare!