5 tips för Rockstjärnestatus i din vardag! 3 kommentarer


Vardagen är något som för många är kravfyllda dagar med tråkiga måsten och måndagen är början på ännu en sliten vecka som ska genomlidas innan det blir helg. Eftersom vi har så många vardagar så är det viktigt att göra så mycket som det bara går för att förgylla dessa dagar.

Testa något nytt?

Här är 5 tips för att få mer Rockstjärnestatus i din vardag!

* Gå upp en kvart  tidigare och gå ut eller ställ dig vid ett öppet fönster och njut av den uppfriskande luften. Känn hur du vaknar till liv för att njuta av ännu en härlig dag i ditt liv!* Sätt dig sedan ner och drick kaffe eller thé medan du skriver ner 3 saker du vill uppnå den närmaste veckan!

* Boka in att du ska sluta 1 timme tidigare på fredag och gör en plan för hur du under veckan kan lägga upp arbetet för att göra det möjligt!

* Välj ut en kväll av veckans fyra första kvällar då ni ska ha en middagsfest i familjen. Duka med finporslinet, tänd levande ljus, ha skön musik i bakgrunden, TV:n avstängd och så klär familjen upp sig i finkläder. Maten kan vara det vanliga, korv med bröd, köttbullar eller vad det nu blir.

* Bestäm en lek eller aktivitet som hela familjen ska ägna sig åt på lördag. Baka, åka och fika, grilla korv, ja, det finns hur mycket som helst. Men kom ihåg att det ska vara roligt!

Kom ihåg! Livet är alldeles för värdefullt för att slösas bort på klagovisor!
Vill du ha fler tips för Rocktjärnestatus så häng med på Facebook genom att klicka på stjärnan! YOU ROCK!!!

Rockstjärnestatus på Facebook!

 

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “5 tips för Rockstjärnestatus i din vardag!