inredning


Julklappar 4 kommentarer

Jag erkänner, jag har inte köpt några julklappar än så länge vilket jag alltid brukar ha gjort vid den här tiden på året. Men i år har jag ännu inte haft någon som helst julkänsla vilket antagligen beror på det milda vädret.

Men nu har jag i alla fall börjat titta efter julklappar och jag har hittat ett par stycken som jag ska köpa. Kan ju inte berätta vad för något i fall ”fel” person råkar läsa det här. J  Men jag vill dela med mig av en helt suverän webshop jag hittade där jag kommer klicka hem minst ett par saker. Den heter French Mix och de säljer bara saker från Frankrike så gillar du Fransk stil så kommer du älska webshopen. Det är massor med härliga färger och mönster och så har de jättefina handgjorda smycken.

Deras necessärer är ljuvliga med sköna murriga färger och min favorit ser du nedan. Jag älskar färgen och mönstret är urgulligt.

(mer …)


Ett rosa London. 4 kommentarer

Tapet

London on the wall

Idag har dottern studiedag så det blir att jobba light vilket känns helt okej för mig. Vi ska börja plocka undan i hennes rum för i helgen ska jag måla och tapetsera i hennes rum. Vi har köpt en fondtapet som hon själv har valt. Som ni ser på bilden så har den ett London-motiv. Och till övriga väggar tänkte jag att det skulle passa bra med Rosa eftersom den färgen ingår i tapeten. Hade först en fundering på att måla väggarna grå men jag tror att det kan bli för tråkigt, eller vad tycker ni? Hon är 10 år och jag känner att rosa är en varmare färg än grå. Och man har ju vetenskapligt sett att färger påverkar oss på olika sätt vilket är väldigt intressant. I en artikel på Byggahus.se om just färger så beskrev man de olika färgernas påverkan så här: (mer …)