misslyckas


Därför misslyckas så många med Attraktionslagen

2015-11-06 16.54.37Det är en så fantastisk dag idag! Idag har jag lyssnat mycket på musik och nya uppdrag har trillat in i form av en artikelbeställning, en ny coachingklient och igår blev det klart att jag kommer till Malmö och föreläser om attraktionslagen den 28 februari. Du kan läsa mer om föreläsningen HÄR. Och vill du se mig föreläsa i Stockholm den 6 mars så kan du läsa om det HÄR.

 

Det är många som hört talas om attraktionslagen och som förstått kraften bakom våra tankar. Men väldigt många som bestämt sig för att medvetet skapa sina liv utifrån attraktionslagen har också märkt att önskade resultat uteblir och att de istället manifesterar mer av det oönskade så idag tänkte jag ta upp de 5 vanligaste orsakerna till att så många misslyckas med attraktionslagen. Det finns några vanliga misstag som många gör och är du en av de som inte lyckas manifestera dina önskningar så kanske du är en av dem som gör något av dessa misstag.

 

 

(mer …)


Del 3 i serien: ”7 delar till mer livsglädje och ökad Rockstjärnestatus!” 4 kommentarer

Våga misslyckas!

När du som liten lärde dig att cykla så trotsade du rädslan att ramla alltså att misslyckas och till slut så lärde du dig att cykla. Du lät inte rädslan för att misslyckas hindra dig från att lära dig nya saker eller från att göra nya saker och ha roligt. Om människan hela tiden lät sig styras av sin rädsla för att misslyckas så skulle världen se helt annorlunda ut idag. Vi skulle inte ha alla de ”uppfinningar” som vi har idag såsom glödlampan, bilen, dammsugaren, tvättmaskinen mm. Hur många misslyckanden tror du inte att det krävdes för att få fram glödlampan t ex?

Det tycks finnas en outtalad syn i vårt samhälle som säger att den som misslyckas är underlägsen och att det enda som räknas är att lyckas. Men den synen är felaktig då misslyckande ingår i lärandeprocessen. När vi ställs inför situationer som vi aldrig upplevt så är det inte säkert att vi kan hantera dom första, andra eller ens en tredje gång. Vissa saker måste vi göra fler gånger för att lära oss hur det fungerar och hur vi ska hantera det.

Trotsa rädslan för misslyckande och se ett misslyckande som att du fått en möjlighet att lära dig något. Gör gärna en lista över saker som du undvikit bara för att du velat undvika att framstå som mindre värd, att förlora ansiktet eller för att du inte vill framstå som en ”idiot” i jämförelse med andra. Det finns säkert massor med saker som du undvikit som att bowla, skjuta med luftgevär, cykla enhjuling, jonglera, måla eller dansa för att ta några exempel.

Kom ihåg!

* Bara för att du misslyckas med något så är det inte likställt med att du är en misslyckad person!

* Ge inte upp för tidigt! Om det inte går första gången så försök igen.

* Det är inte givet att du kommer att misslyckas, så gör ett försök, det kanske till och med är roligt!

* Den människa finns inte som lyckas i precis allt den företar sig!