Därför misslyckas så många med Attraktionslagen


2015-11-06 16.54.37Det är en så fantastisk dag idag! Idag har jag lyssnat mycket på musik och nya uppdrag har trillat in i form av en artikelbeställning, en ny coachingklient och igår blev det klart att jag kommer till Malmö och föreläser om attraktionslagen den 28 februari. Du kan läsa mer om föreläsningen HÄR. Och vill du se mig föreläsa i Stockholm den 6 mars så kan du läsa om det HÄR.

 

Det är många som hört talas om attraktionslagen och som förstått kraften bakom våra tankar. Men väldigt många som bestämt sig för att medvetet skapa sina liv utifrån attraktionslagen har också märkt att önskade resultat uteblir och att de istället manifesterar mer av det oönskade så idag tänkte jag ta upp de 5 vanligaste orsakerna till att så många misslyckas med attraktionslagen. Det finns några vanliga misstag som många gör och är du en av de som inte lyckas manifestera dina önskningar så kanske du är en av dem som gör något av dessa misstag.

 

 

 

dandelion-445228_1920

 

Lagen om attraktion är egentligen väldigt enkelt men det är också lätt att missförstå den. Så här får du de 5 vanligaste misstagen och vad du kan göra för att undvika dem.

  1. Prata om allt som är fel.

Varje gång du pratar om något som är fel i ditt liv, varje gång du tar upp saker som inte är som du vill ha dem just nu så skapar du mer av det oönskade eftersom du ger det din uppmärksamhet. Även om det verkar som om attraktionslagen inte manifesterar dina önskningar så är sanningen den att varje återberättande av det som du är missnöjd med i ditt liv sänder ut en kraftfull signal som leder till att du manifesterar det du redan har och som du inte vill ha.

Vilka fördelar söker du genom att prata om det du är missnöjd med? Gör du det för att få sympati? Tycker du om att se folks reaktioner? Letar du efter orsaker till dina problem? Gör du det för att få andras uppmärksamhet?

För att bryta cirkeln av oönskade manifestationer så ska du sluta prata om det oönskade. Attraktionslagen följer inte dina ord utan din vibration så om du säger att jag vill inte ha det här, så ger du det ditt fokus och det är också den vibrationen du sänder ut. Säger du att det här vill jag ha så ger du det ditt fokus och det är också den vibrationen som du sänder ut . Attraktionslagen manifesterar det du ger ditt fokus och gör ingen skillnad på om du säger att du vill ha det eller om du säger att du inte vill ha det.

 

  1. Missa tecknen.

Allt som påminner dig om din önskan är ett tecken på att den är på väg. Om du vill sälja ditt hus och du får ett vykort från en fastighetsmäklare om ett hus som säljs i närheten så är det ett tecken. Om du vill ha en viss svart jacka och du börjar se svarta jackor överallt så är det ett tecken. Om du vill manifestera en relation och ser älskande par överallt så är det ett tecken.

När du sänder ut en önskan så kommer du få tecken på att din önskan är på väg till dig. Varje tecken är som en fråga där universum frågar dig om detta är vad du verkligen vill. Andra tidiga tecken som du får är idéer och infall som kommer leda dig närmare din önskan. Du kanske inte ser direkt att en idé du får kommer leda till din önskan men det är viktigt att följa de impulser som du får.

Om du får ett positivt tecken så ska du uppskatta det. Var tacksam över att du är i linje med din önskan och att den är på väg att manifesteras. Uppskatta de tecken du får och se dem som en del av manifestationen. Låt dessa tecken fylla dig med tillit och glädje så kommer din önskan snabbare. Och var inte orolig om du missar några tecken för universum skickar nya.

 

  1. Tro att det räcker med positivt tänkande.

Många människor försöker tvinga fram manifestationer genom att använda positivt tänkande på ett felaktigt sätt. De försöker kontrollera sina tankar med järnvilja och om någon negativ tanke skulle dyka upp så ser de det som ett misslyckande och klandrar sig själva för det, vilket bara skapar fler negativa tankar. De försöker använda affirmationer till att programmera deras hjärna genom att bara fokusera positivt på saker de vill manifestera.

Affirmationer som används på rätt sätt är väldigt kraftfulla men om man använder de på fel sätt så får man oönskade resultat istället.

Om du säger ”Jag är miljonär”, när ditt bankkonto visar något helt annat så orsakar detta tankar som ”Nej, det är jag inte alls!” vilket skapar starka negativa känslor hos dig vilket leder till att du manifesterar mer av brist på pengar.

Så, det är viktigt att vara uppmärksam på vilka känslor dina tankar skapar. Om tanken på pengar skapar negativa känslor hos dig så ska du antingen omformulera dina tankar eller helt enkelt tänka på något annat som skapar positiva känslor hos dig. Det viktigaste är inte vad du tänker utan vilka känslor dina tankar skapar för det är den vibration du sänder ut och det är det du sedan manifesterar. Så följ de impulser infall och nya idéer som du får och njut av vetskapen att din manifestation är på väg.

 

  1. Fokus på när.

I samma stund som du funderar över när det kommer så har du lagt märke till bristen på det du önskar och när du fokuserar på bristen så är det det du vibrerar och manifesterar mer av. Ja, men hur ska jag kunna leva utan att märka att det jag vill ha inte finns där? Det är en väldigt bra och ganska knivig fråga. Leta efter tankar på det du önskar som skapar härliga känslor inom dig, tänk känslotankar, alltså fokusera på hur du kommer känna dig när du har fått det du önskar. Låt dig fyllas av de härliga känslor som du kommer känna när du har fått din manifestation. Om du inte lyckas tänka på det du önskar utan att det framkallar känslor av brist, ångest, deppighet, frustration eller andra negativa känslor så släpp ämnet helt. Fokusera istället på något annat som får dig att känna positiva känslor. Om du inte hittar något att fokusera på så gå och lägg dig och sov en timme eller meditera. Det är 2 suveräna metoder för att bryta negativa tanke och känslo-banor.

Det viktigaste är inte  att tänka på det du önskar så mycket som möjligt utan det viktigaste är att du känner dig glad och lycklig. Att ha positiva känslor är detsamma som att vara mottaglig för härliga manifestationer. När du har positiva känslor så manifesterar du sådant som ger dig ännu fler positiva känslor.

 

5: Bestämma hur det kommer att hända

I samma ögonblick som vi slänger ut vår önskan så brukar frågan Hur? dyka upp och i samma ögonblick sänder vi ut tvivel. Och vibrationen av tvivel skapar bara mer tvivel. För mig var Hur en fråga som alltid dök upp förut, så fort jag sänt ut en önskan så satte min logiska hjärna igång att försöka räkna ut hur min önskan skulle kunna komma och ofta så slutade det med att jag inte kunde komma på ett sannolikt sätt som min önskan skulle kunna komma och det slutade alltid med att det heller inte kom för jag sände ju ut vibrationen att det inte fanns någon möjlighet så jag blockerade helt enkelt manifestationen med mina tankar eftersom den vibration jag sände ut var att det inte kunde komma.

Hur din önskan ska komma till dig är inte din uppgift att komma på och jag vet att det är svårt att inte tänka på det. Vi är vana vid att vi ska lösa allting och det ger oss också en känsla av att vi är ansvarsfulla och att vi bryr oss om vår situation. Att bara säga att ”det löser sig” känns väldigt oansvarigt och folk kan ju då tro att vi struntar i att vi inte har ett jobb, pengar till hyran, pengar till mat etc. Så det handlar om att ha tillit till att allt löser sig till det allra bästa och att vi behöver inte veta exakt Hur detta ska ske. Så släpp taget och ha tillit till processen.

 

Attraktionslagen är egentligen väldigt enkel men det som gör den så svår i sin enkelhet är att vi inte är vana vid att styra våra tankar så medvetet och vi vet oftast inte hur vi ska göra för att fokusera våra tankar åt rätt håll. I min guide till positiva tankar så är fokus just det att bryta vanan att tänka i negativa tankebanor och att skapa en ny vana med positiva tankar. Så våra tankemönster handlar helt enkelt om vanor och det går att bryta de vanorna bara man vet hur man ska göra och hur vår hjärna, våra tankar och våra känslor hänger ihop och hur de fungerar. Så den guiden ger dig verktygen för att ta makten över dina egna tankar, dina känslor och dina manifestationer.

Jag har en grupp om Attraktionslagen på Facebook och du är välkommen att gå med i gruppen som du hittar HÄR.

 

 

 

 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *