scen


Dagens kickar 2 kommentarer

Den här dagen har varit helt suverän trots vissa utmaningar. Jag skulle ju till Stockholm idag för att föreläsa för 230 rektorer på deras årliga Skolledarkonvent. Så upp tidigt i morse och sen in till stan för att ta tåget till Sthlm och väl på stationen så inser jag att tåget är inte bara försenat utan det är helt inställt. Man har satt in ersättningsbuss men den avgår inte förrän drygt en timme senare vilket skulle innebära att jag tidigast skulle vara uppe till 11.00 vid Centralen och det gick ju inte eftersom jag skulle föreläsa ute på Essingen kl 11.00. Efter att jag övervägt alternativen och ringt min man så löste det sig genom att jag istället för att åka över Västerås kunde åka över Eskilstuna så då gjorde jag det. Phu!

Så när jag satt på tåget så fick jag för mig att jag skulle kolla på Aftonbladets hemsida för att se vad som hänt eftersom tågen var inställda. Den första rubriken som möter mig är att Centralen är evakuerad pga att brandlarmet har gått. Då började jag skratta över ödets ironi. Det kändes verkligen som att det inte var meningen att jag skulle komma upp till Sthlm i tid. Tack och lov så hävdes evakueringen innan jag kom upp och väl där så var det bara att hoppa in i den förbokade Taxin och tjugo minuter innan föreläsningen startade så var jag på plats. Så det fanns gott om tid att bli mickad, snacka med ljudkillen om mitt arr, snacka med moderatorn och så prata lite med damen som anlitat mig. Och så andas lite innan det var dags att kliva upp. Men ni förstår vilka Adrenalinkickar den här dagen har bestått av. Jag är bara så tacksam över att jag är som jag är och inte lät mig stressas och bli irriterad. Jag har idag mött så härliga människor som jag inte skulle mött om tåget inte varit inställt. Jag har fått så mycket hjälp och verkligen känt att alla velat hjälpa mig så att jag skulle komma upp i tid.

Essinge konferens

Dagens scen

Föreläsningen gick suveränt och min entré blev häftigare än vad jag trott tack vare publiken. Nedan kan ni lyssna till den låt som spelades när jag gick in i lokalen och fram till scenen och det som gjorde det så häftigt  var att hela publiken började klappa händerna i takt till musiken och det lyfte verkligen energierna i salen. Helt suveränt!

 

TulpanbukettOch efter föreläsningen fick jag en fantastiskt vacker blombukett som nu pryder vårt hem. Jag älskar blommor och blev såklart superglad för denna suveräna bukett.

Igår blev det klart med datum för min föreläsning i Stockholm den 29 Mars och ni kan läsa mer om föreläsningen HÄR.

 

 

 

You Rock!!!