Sofhia Ia Wirstöm


Upplever så mycket 1 kommentar

Förutom att jag älskar att föreläsa så älskar jag allt som är runtomkring föreläsningarna. Jag får träffa så många fantastiska människor och jag älskar dessa möten. Jag får nya vänner runt om i landet och det är så värdefullt och livgivande. I söndags när jag föreläste i Stockholm så hade jag via PM på Facebook tackat ja till att äta lunch med en kvinna som skulle gå på min föreläsning. Vi är vänner på FB men har aldrig träffats i verkligheten. Under lunchen så pratade vi massor och det visade sig att Sofhia var en väldigt intressant och härlig kvinna och jag är så glad över att ha fått träffa henne.

FramsidaSofhia är även författare och har på bokförlaget Vulkan gett ut en bok som heter ”Livsbetraktelser” och jag har nu ett vackert signerat exemplar här hemma. Det är en diktbok med tankar kring livet som är så givande att läsa. Det blir som självcoaching via dikter vilket är väldigt häftigt.

När jag läste boken så kände jag igen mig själv i så många tankar och det kändes befriande på något vis. Många tankar som jag haft tidigare och tankar som jag har idag. Och jag fick en sådan fin dedikation av Sofhia när hon signerade mitt exemplar av boken.

Signering

Jag rekommenderar verkligen den här boken som just nu säljs för endast 70:- och du kan läsa mer och köpa boken HÄR. Och nedan ser ni baksidan av boken där ni kan läsa mer.

Baksida

Inlägg 85 #blogg100