tulpaner


Du har förmågan att… 10 kommentarer

Du har förmågan att bryta negativa tankebanor och har du verktygen så blir det mycket lättare så idag bjuder jag på en övning som hjälper dig att skifta fokus. Men först ska jag dela med mig av bilderna som jag lovade häromdagen när jag berättade om det Tulpanarrangemang jag skulle göra. Så här kommer bilder på ett arrangemang där jag har tagit 5 Turkiska Thé-glas som vaser och ställt på en bricka i Svenskt Mässing.

Tulpanarrangemang Tulpanarrangemang2

Att bryta negativa tankebanor är en vanesak och kan kännas lite ovant i början. Då kan det vara bra att fokusera lite på de positiva tankar som du faktiskt redan har.

Övning: Vad har jag tänkt idag?
En rolig kvällsövning där du sätter dig med papper och penna och skriver ner alla positiva tankar som du kan komma på att du tänkt under dagen som varit. Sådana positiva tankar som kommit helt spontant utan medveten ansträngning från din sida.

Du har förmågan att tänka positivt!

Jag är just nu en av fem bloggar som kan bli framröstad som ”Veckans Blogg”, tack alla ni som röstar och rösta gärna igen. En röst var 24:e timme. Så rösta så många gånger ni kan och hinner! :)
Klicka här för att komma till Besökstoppen och för att kunna rösta!!