Attraktionslagen – 2 bra tekniker


Hallå alla Härliga! Idag tänkte jag ge er några suveräna tips här på bloggen. När det kommer till Attraktionslagen så handlar mycket om att förändra sina tankar, sin attityd, sina känslor och övertygelser för att man ska få andra resultat. Så idag tänkte jag tipsa om 2 tekniker som är både enkla och väldigt användbara för att få Attraktionslagen att leverera det du önskar istället för det du inte önskar. Redo?

Teknik nr 1! Meditation. Idag finns det mycket forskning kring meditation och det är väldigt intressant att se de resultat man kommit fram till hittills när det gäller meditationens inverkan på hjärnan. Nedan ser du en lista över några saker som forskning har kommit fram till:

  • Ökat immunförsvar hos bland annat cancerpatienter.
    Bättre känslomässig balans (genom meditation får många utmanande sinnen bli renade från störande känslominnen och många har även blivit läkta från neuroser och ohälsosamma sinnestillstånd).
  • IBS (Irritable Bowel Syndrome) lindring. När patienter som led av uppsvälld mage, kramper, diarré och förstoppning, började meditera 2 gånger om dagen, minskade dessa symptom avsevärt. Forskare vid State University of New York rekommenderar starkt meditation som effektiv behandling.
  • Sänkt blodtryck. En studie vid Harvard Universitet fann att meditation sänker blodtrycket genom att kroppen blir mindre svarande på stresshormoner på samma sätt som blodtrycksmedicin gör.
  • Inflammationshämmande. Stress leder till inflammation. Forskare vid Emory Universitetet hittade att djup avspänning kan motverka och behandla symptom som artrit, hjärtproblem, astma och psoriasis genom att man kopplar ur stressresponsen en stund.
  • Lugn och ro. För ett mediterande sinne så bevittnas den på samma sätt som vilken annan tanke som helst. För en icke mediterande person upplevs alla tankar som något som måste engageras kraft på och en störande tanke kan därför ta över hela sinnet med ändlösa cykler av ånger, förtvivlan och självförebråelse.
  • Meditation minskar stress och ångest. En studie som publicerades i maj 2017 av forskare vid University of Waterloo i Kanada upptäckte att endast 10 minuters meditation hjälper människor med ångest att få bättre fokus. Studien utvärderade effekterna av meditation på 82 deltagare som upplevde ångest. Den fann att utvecklande av medveten närvaro i nuet reducerade repetitiva tankar som är irrelevanta – ett kännetecken för ångest.
  • Meditation lindrar smärta. En studie publicerad i juni 2017 av University of Leeds Beckett i Storbritannien fann att meditation skulle kunna vara ett billigare alternativ till traditionella smärtstillande medel. Enligt studien kunde det räcka med tio minuter av mindfulness, och att detta skulle kunna användas som ett alternativ till smärtstillande medel. Resultaten tyder på att en enda tio minuters mindfulness-session kan förbättra smärttolerans, smärtgräns och minska ångest relaterad till smärta.

Det finns väldigt mycket på nätet om fördelarna med meditation och här kommer länkar till ett par sidor på svenska:

Effekterna av meditation – Klicka HÄR.

Effekt av mindfullness – Klicka HÄR.

I hjärnan på en munk – Klicka HÄR.

Vill du börja meditera så hittar du meditationer på svenska HÄR.

Teknik nr 2! EFT.

Eft betyder Emotional Freedom Technique vilket översatt till svenska är Känslomässig Frihets Teknik. Det går kort och gott till så att man knackar lätt med fingertopparna på olika akupressurpunkter, främst i ansiktet. Så med hjälp av EFT kan man bli av med känslomässiga blockeringar. Med EFT kan man avhjälpa ångest, flygrädsla, sötsug, fobier mm. Och det tar inte lång tid att få resultat.

Vill du veta mer om EFT så kan du läsa mer HÄR.

Ja,det var 2 tekniker som jag rekommenderar. Vill du lära dig hur Attraktionslagen fungerar så att du kan attrahera dina önskningar så kan du läsa mer HÄR.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *