Dagens 4 Rockstjärnetips, 7 juni! 7 kommentarer


Så var det dags för Dagens 4 Rockstjärnetips! Dagens 4 består av 4 utmaningar och du kan välja själv vilken/vilka som passar dig bäst. Vilken/vilka som känns som din största utmaning. Tanken med Dagens 4 är att du  ska få mer Rockstjärnestatus i ditt liv.

”När du är unik, när du ser att du är bäst i hela världen på att vara Du, när du prioriterar så att du mår bäst, när du lever fullt ut, när du går utanför din trygghetszon och möter livet! Då har du Rockstjärnestatus i ditt liv!”

1. Dansa med dammsugaren!
2. Möblera om hemma!
3. Boka in en tid i kalendern då du gör något bara för dig!
4. Hitta en blogg som skriver om ett ämne som inspirerar dig!

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 tankar om “Dagens 4 Rockstjärnetips, 7 juni!

 • Klokegård - Designa ditt Liv!

  Conny: Tanken med att hitta en blogg som skriver om något som intresserar var att hitta inspiration. Jag själv tycker mycket om inredning och trädgård så jag tycker om att titta på inredningsbloggar och trädgårdsbloggar för det gör mig inspirerad.
  När det gäller att skriva blogg så tycker jag att man ska skriva om det som intresserar en, och det finns många bloggar som inte har ett specifikt tema men som ändå är roliga att läsa.
  Jag tror att uppmaningen att skriva om ett specifikt ämne riktar sig till företagsbloggar och till folk som vill nå en stor publik för att kunna tjäna pengar på bloggandet.

  Men, som sagt, min uppmaning gällde att läsa bloggar som inspirerar. Det finns i princip bloggar om precis allt. Jag snubblade till och med in på en blogg som handlade om mens vilken jag dock lämnade fort då den var så motbjudande.
  Jag är övertygad om att alla kan hitta bloggar som inspirerar.

 • Lev Ditt Liv

  Möblera om oj va jag har gjort det förr..Tror att det var ett sätt att möblera om mig.. Nu står sakerna där de står..eller åker ut…Så jag tror att ledig egen tid är nästa monteringsvara hos mig att läsa in på ett begripligt sätt…..

  Njut kvällen//Mia

 • Conny

  "hitta en blogg som skriver om ett ämne som inspirerar dig".
  Jag har funderat på det här med ämnen, många tycker att man ska fokusera på ett ämne på sin blogg. Jag vet inte riktigt vad som ligger bakom den uppmaningen, de flesta som bloggar gör ju det för att skriva om händelser och tankar som korsar deras väg i livet. Jag tycker man ska vara återhållsam när det gäller att ge råd till folk om vad de ska blogga om. En människa är ju så mycket mer än ett "ämne" och jag har märkt att de så kallade "förståsigpåarna" (talar inte om dig nu) gärna vill ge rådet att man ska hålla sig till ett ämne för att få fler besökare. Men det handlar ju inte om att få många besökare, det handlar om att skriva om det som engagerar en själv, och det är många olika saker i de flesta människors liv. Och för att reta klantskallen "Patrik Svensson" (som kan vara en hon likaväl som en han) så har jag tillräcklig kunskap om hur människor tänker i olika situationer. Och just därför skriver jag detta på din blogg, för jag vet att du har brain enough att förstå vad jag snackar om, och det här är den enda blogg jag känner till i den här genren som man kan leverera kritik till, utan att få en kommentar av babian/Patrik Svensson karaktär.
  Har man rena affärsmässiga avsikter med sin blogg så är ju situationen en annan.
  Ja, det var bara lite funderingar så här på kvällskvisten och jag är tacksam att du kom in i bloggosfären och ställde saker och ting på den plats där de hör hemma. jag känner inte till någon annan inom ditt specifika område som har den kunskap du har. Det här nekar du till förstås, men du är en riktig ROCKSTJÄRNA!

  Keep on Rockin!

 • Framgångsbyran

  Ha ha.. 🙂 dansa m dammsugaren! Ja det kanske blir roligare än att aggresivt slita med den runt i lyan!!
  Jag hade Ingerkvällar under ett helt år! Var helt suveränt. Gav plats åt tankar o stillhet. Kommer återuppta dem efter sommaren .
  Må bäst!
  Inger

 • Den nakna coachen

  Själv pendlar jag mellan tillförsikt och tvivel…hoppas att det ska bli mer av det första 🙂

  Kraam

  /Linda

 • Vitsippan

  Vilken fiffig och uppiggande idé med den här.Den gav mig en kick i rätt riktning.Jag måste öka på min slälvtilit/förtroende.

  Kram Mi