Dagens Affirmation! 3 kommentarer


Jag lyssnar till min kropp och vilar när den behöver det!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “Dagens Affirmation!

 • Vitsippan

  Hejsan !

  Igår vilade jag allt för mycket, vilket resulterade i att jag försov mig till Kl7.14. Varje morgon har jag varit uppe och ute och matat katterna.en nu skulle jag inte det, ska ju försöka fånga dem in för vinterförvaring.Ja vi ska inte släppa ut dom igen.

  Kram Mi

 • Anna-Karin

  Det gjorde jag idag när jag först gick upp halv sju och sedan gick och la mig igen och sov ända till klockan halv tio. 🙂

  Ha en bra dag, Cecilia!

  Kram!
  Anna-Karin

 • conny

  Jag är bra på att lyssna på min kropp för jag vilar även när jag inte behöver. Det gäller ju att vara förutseende och ute i god tid. Vem vet vad som skulle kunna hända om jag vilade för lite. Nää..Här gäller det att göra nåt konstruktivt och lägga sig ner och ta det lugnt.
  Jag hade en farbror en gång i tiden, och ville man vara säker på att träffa honom så skulle man bege sig in i köket och kolla på kökssoffan, för där låg han alltid. "det finns inget som övergår vila" sa han med jämna mellanrum, och det var väl ungefär det vettigaste han hade att säga om tillvaron. 😀
  Man får väl hoppas att de har kökssoffor i himlen! 😉