Hur kan det bli bättre än så här? 2 kommentarer


rp_IMG_0553_1.JPGEn favoritfråga som jag har är just: Hur kan det bli bättre än så här?” och oavsett om livet just nu är helt underbart eller om det är mindre underbart så skapar den frågan en så skön känsla inombords. När allting är helt underbart och jag ställer frågan så väcks nyfikenheten och jag blir mer uppmärksam på hur mycket jag uppskattar allt som jag har i mitt liv. När jag ställer frågan när livet känns mindre kul så påminns jag om att inget är gjutet i sten och att hur jävligt det än känns just nu så kommer det att gå över. Jag påminns om att runt nästa hörn så kan lösningen dyka upp och jag blir lite nyfiken på att se hur saker kommer att bli bättre. Ja, så det är för mig en helt perfekt fråga.

Rummet 3Idag har jag plockat lite mer i dotterns rum och sen har vi haft kalas för maken som fyllde år i veckan. Min stora dotter och hennes fästman var här med mina små ljuvliga barnbarn. De växer verkligen så det knakar och jag har idag för första gången sett Loke krypa vilket var en härlig fröjd för ögat.

Jag har märkt att det är uppskattat med affirmationer så här kommer ett litet gäng.

 1. Jag möter förändringar med tillförsikt och nyfikenhet!
 2. Jag har förmågan att vara nyfiken!
 3. Tänk om jag är nyfiken!
 4. Jag bjuder in glädje och massor med skratt i min dag!
 5. Jag har förmågan att skratta!
 6. Tänk om jag är glad!
 7. Jag tar tacksamt emot hjälp!
 8. Jag har förmågan att be om hjälp!
 9. Jag fokuserar på mina konstruktiva tankar!
 10. Jag är konstruktiv!
 11. Jag har förmågan att vara konstruktiv!
 12. Jag lär mig något nytt varje dag!
 13. Jag har förmågan att lära mig nya saker!
 14. Jag har förmågan att leva i välstånd!
 15. Jag har mer än tillräckligt!

Du hittar fler av mina affirmationer HÄR.

Önskar dig en suverän söndagskväll! 🙂

Har du en blogg? Tjäna pengar på den!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Hur kan det bli bättre än så här?

 • Pernilla

  Jag kan alltid påverka mig själv men det är svårare att påverka andra. Jag har en person som står mig nära men bor långt bort. Hon mår på många sett dåligt men är nog inte medveten om det själv. Där skulle jag vilja hjälpa henne att se glädjen, känna kärlek och njuta. Men det gör hon inte idag.
  /P

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Tack för din kommentar, Pernilla!

   Det bästa du kan göra för din vän är att du själv mår bra och är på gott humör. Det är det mest effektiva sättet att inspirera och peppa henne. Dessutom så känner hon då att du är stark och trygg i dig själv vilket ökar hennes trygghet och tillit till dig.

   Önskar dig en great måndag!

   You Rock!!!