Visst blev det snyggt? 6 kommentarer


Idag har jag målat och tapetserat klart i min dotters rum och det blev faktiskt riktigt bra. Nu återstår bara att bära in alla saker, sätta upp hyllor och hänga upp gardiner innan det är helt klart. Det tog mycket längre tid än jag räknat med och så är det för det mesta då jag är en ständig tidsoptimist. Här är två bilder på hur det blev, den ena bilden är med blixt och den andra är utan.

Rummet Rummet2

I övrigt så har vi haft historiens kortaste snöstorm i dag. Det sade bara tjoff så började det storma och snöa och så var det över på några minuter så det var en häftig upplevelse.

Nu ska jag fortsätta göra i ordning rummet så dottern kan sova där i natt. 🙂 Jag önskar er en suverän fortsättning på den här lördagen!

Känner du att du behöver göra en förändring i ditt liv för att känna dig mer nöjd och lycklig så ska du kika in i min webshop för där hittar du e-böcker och e-kurser som ger dig de verktyg du behöver. Klicka här för att kolla i webshopen. 🙂

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 tankar om “Visst blev det snyggt?

 • bia

  Häftig tapet !!
  Vi hade också snöstorm i några minuter….men det fortsatte att blåsa…vi for till torpet och gick dit i ett skoterspår (tar bara några minuter)..men jag höll på att blåsa omkull, haha…men vi hann hem innan snön kom…
  Kram

 • Pernilla

  Läcker tapet. Jag gillar att ändra ich fixa men gör det allt för sällan. Prioriterar tiden, helt enkelt. Jag är nämligen expert på att starta projekt som jag inte hinner slutföra.
  /P

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Jag är också en hejare på att starta projekt som jag inte hinner slutföra. Men det här hade jag lovat dottern och jag genomförde det vilket jag är glad över. 🙂

   You Rock!!!