Idag blev jag intervjuad. 18 kommentarer


God förmiddag, alla Härliga!

Det är så kul att jag fått så många nya bloggläsare och jag hälsar er alla välkomna hit. Jag hoppas ni hittar något spännande att läsa. 🙂

Dagens arbetsredskap

Dagens arbetsredskap

Sitter nu här efter att ha blivit intervjuad av Hälsoinspiratören, Kikki Sandström som har en Hälsopodcast. Det var en rolig intervju och podcasten kommer publiceras inom ett par veckor och jag kommer självklart att lägga upp länken här så ni får ta del av de tips jag ger i podden. Jag rekommenderar ett besök i Kikkis inspirerande blogg som du hittar här.

Här snöar det och min dotter är hemma från skolan idag med en grym förkylning och en hosta från helvetet. Tur att jag jobbar hemifrån idag så jag samtidigt kan ta hand om henne. Inte för att det riktigt behövs för hon har mer energi än hon brukar ha som frisk, tycker jag.

Idag har jag en ny coachingklient och så ska jag svara på bloggkommentarer jag fått och så blir det planeringsarbete kring föreläsningarna. Vill du se mig föreläsa så hittar du mina öppna föreläsningar här.

I eftermiddag kommer näst sista delen i serien om saker som lyckliga människor inte gör. Du hittar del 1 här, del 2 här, del 3 här och del 4 här.

You Rock!!!

För fler besökare till din blogg, klicka nedan!


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 tankar om “Idag blev jag intervjuad.