Inspiration på stolpe! Bloggmaraton, Inlägg 46 av 48! 1 kommentar


Att gå utanför gränserna är härliga utmaningar. Jag har testat att dansa Poledance och jag säger bara Wow, vilken utmaning. Jag befann mig hela tiden på golvet och dansade bara runt stolpen och guuud vad det var krävande. Jag älskar att dansa och kan normalt dansa hur länge som helst utan att bli trött men att dansa fem minuter runt en stolpe, det var jobbigt.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Inspiration på stolpe! Bloggmaraton, Inlägg 46 av 48!

  • Ewa Pihl GalleriAquarelle ewa_pihl@hotmail.com

    Jaha . En AHA-moments!! Jag haaar bara sett detta som nåt kränkande för sexutnyttjade tjejer.
    Har alltså aldrig sett det som ett häftigt verktyg till stenhård sensuell träning.. Jeeses. Alltså ryker en Trånsynthet till!! pust!! Skööönt. Är i "shock" pep flecka..
    Kanske kan bööörja med damsugarslangen, sno den lite runt och sen smäller jag av en sladdsnärt, och sen tar jag den och åålar lite ru…. mmm det blir nock braaa…. Stänger in Lucifer i köket så länge!!!??