Mitt Blommiga liv! 9 kommentarer


Blommigt Liv!

På en trädgårdsfest i söndags så pratade jag med en kvinna som jag aldrig träffat förut. Och när vi pratade lite jobb så säger hon till mig: ”Du har ett blommigt liv!”, ”Eftersom jag jobbar inom industrin så är mitt liv väldigt fyrkantigt.”

Jag tyckte det var en härlig kommentar!

Hur ser ditt liv ut? Är det blommigt eller fyrkantigt?

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 tankar om “Mitt Blommiga liv!

 • HÄLSOFOKUS

  Om jag ska vara alldeles ärlig så är mitt liv ibland blommigt och ibland fyrkantigt! Sa jag något annat så skulle jag ljuga. MEN ju mer jag tänker glada och hoppfulla tankar plus ju oftare jag kalibrerar in mig på ett positivt mood redan på morgonen – desto blommigare blir mitt liv 😀

 • Anna-Karin

  Mitt liv är utan minsta tvekan blommigt! 🙂 Kanske håller det på att bli alltför blommigt där jag är idag. Jag funderar över om jag kanske ska plocka bort några små blommor för att min själva planta ska kunna blomstra ännu mera. Det gäller att plocka bort det som tar kraft ur en blomma för att locka den att blomma ännu mera. Och så är jag ju "Maskroskvinnan", så klart att mitt liv är blommigt då. 🙂

  Kram
  Anna-Karin

 • Anki

  Fint!! Mitt liv brukar jag säga är som ett solregn! 🙂

  Men om jag ska välja något liknande ditt blommiga eller fyrkantiga, är det nog Vågigt 🙂