Nu slutar jag! 4 kommentarer


Ja, nu slutar jag faktiskt och det känns väldigt skönt. Jag slutar skriva på den här bloggen och hela den här sidan kommer läggas ner. Du behöver dock inte oroa dig för när jag nu slutar skriva här och lägger ner sidan så flyttar jag till ett nytt ställe. Nu välkomnar jag det nya som blir mycket bättre.
I fortsättningen kommer jag finnas på mitt nya place som heter Attraktionslagen.online vilket är ett namn som bättre beskriver det jag jobbar med, eller hur?
Den här bloggen har jag haft i 10 år vilket har resulterat i 2 000 blogginlägg och det har gjort sidan väldigt långsam. Nu har min webmaster flyttat blogginläggen från 2020 till mitt nya ställe så den sidan är mycket snabbare så nu kommer det bli roligare att blogga igen.
I mitt första inlägg på nya bloggen så får du en lista med 10 egenskaper som kännetecknar en optimist och du hittar inlägget genom att klicka HÄR.

Du kanske också gillar:

 • Klokegårds Inspirationsbrev!Klokegårds Inspirationsbrev! (3)
  Nu har jag hittat en nyhetsbrevsleverantör som jag är nöjd med så nu kan du börja […]
 • Den efterlängtade ”Veckans Storlänkare”Den efterlängtade ”Veckans Storlänkare” (15)
  Det har blivit dags att presentera ”Veckans Storlänkare”. I min statistik så ser jag ju […]
 • Stresshantering!Stresshantering! (3)
  Nu har del 2 i min TV-serie: "Tips från Livsstilscoachen!" kommit. Och eftersom det är […]
 • Nr 27.Nr 27. (0)
  Jag välkomnar Hwit Blogg som följare! Hwit blogg är en underbart inspirerande blogg […]
 • Fråga Livsstilscoachen!Fråga Livsstilscoachen! (1)
  Nu har avsnitt fyra kommit i TV-serien "Fråga Livsstilscoachen!" och i det här avsnittet […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Nu slutar jag!